ej sadomaso idz wypjerdalaj pajacu zrob sobie krzywde jak mowi twoj nick. To ze ruchasz starą sąsiadke w kakao nie znaczy ze musisz mowic cos na mnie dzieciaku, ****a w tym sporcie jeszcze osiagnales a bijesz w czoło mocz kobiet w ciąży
podjadlem.200gr pieczywa razowego wpadlo jak w otchlan%-) dobrze ze byl brokul to troche dopchalem. i sledzik z octu wpadl.ale to pyszne jest. a teraz leci: kubek pakiera 3 lyzeczki kawy 1 lyzeczka kakao naturalnego 2 slodziki 150 ml wody 150 ml mleka 2 slodziki pycha! polecam
mnie 100gr owsa lyzeczka kakao szczypta cynamonu 2 slodziki i 60-70gr wpc + kubek kawy zapchalo na amen. teraz pojem po rowerze czyli kolo 15. wpadnie 250gr kury i 100 gr ryzu albo kaszy gryczanej.
Malinowa - takie "mamuśki" to ja lubię, sama się do ręki przymierzam, tylko ciągle nie mam na to czasu. I widzę, że omlet dziś króluje, u mnie też był: mąka gryczana, kakao, jajko, kokos, tahini i do tego jabłko ;-)
Dzień redukcji: numer raz. Śniadanie: Omlet z pięciu jaj, z gorzkim kakao, 25 g rodzynek, 25 g płatków owsianych. II posiłek: 260 g piersi z kurczaka doprawione szpinakiem z czosnkiem papryczkami peperoni trzy płatki pieczywa chrupkiego - wiem - wysoko przetworzone i ogólnie fuj. Mój błąd. trening piątkowy i.e.: plecy + tył barków. Niestety [...]
2 dni temu zrobilem pierwszgo shota z prolo tescia w srodek dupy byl kierowany strzal ... od tego czasu zaczelo mnie boles lewe jadro .. Srodek dupy czyli co w kakao biłes? no sory nie mogłem sie powstrzymac
co do stabilizowania cisnienia to mysle ze dzial jak najbardziej odpowiedni no i fakt faktem chodzi o kakao prawdziwe te gorzkie co na goraco sie robi a nie ten slodki szit w granulkach
Ja codziennie do płatków owsianych dodaje 20-30g gorzkiego kakao rozpuszczonego w gorącej wodzie, chociaż piszę na opakowaniu, żeby wymieszać z gorącym mlekiem. Co o tym myślicie, chyba mi nie zaszkodzi z samą wodą ?
Ziarna kakaowca są bardzo cenne, jednak nie wiem dlaczego nie informuje się o tym, że pod wpływem wysokiej temperatury tracą niemal wszystkie cenne składniki! Naturalne kakao należy rozpuszczać w zimnym płynie i tylko takim je spożywać, jeśli chce się mieć z niego pożytek większy niż walory smakowe.
Tylko wes rozpusc prawdziwe kakao w zimnym plynie, powodzenia Ja tam nic nie slyszalem ze traci wartosc pod wplywem wysokiej temperatury, pier.dolenie Zmieniony przez - Egon15 w dniu 2009-10-02 13:51:22
Z tej samej beczki, mąka owsiana jest trawiona surowa czy musi być ugotowana? BTW: Zmielone są dobre z mlekiem i łyżeczką kakao. Zmieniony przez - neevsky w dniu 2012-12-04 22:15:46