SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

size

  • Małolata/ejpi/rok str.30

    Post
    Ladies SFD

    Obli bo jeszcze mi się to spodoba i będe wyglądać tak: https://minimartialarts.files.wordpress.com/2013/11/upper-body-no-legs.png \-) 28 października 2014 DNT MISKA +drożdże,magnez, tran, wiesiołek, kombucha, mazidło + brokuły, fasolka szparagowa,pomidor , papryka, cebula, kapary +Euthyrox 37,5 [...]

    Odpowiedzi: 499 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-10-28 21:15:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Małolata/ejpi/rok str.30

    Post
    Ladies SFD

    31.10-1.11 2014 TRENING Dzień2. 1a. Pompki 4x max 16/15/13/12 1b wypady 4x 12-15 na nogę 4kgx15/x15/x14/x13 2a ściąganie gumy do klatki 4x max 2 sek przytrzymanie w ściągnięciu 22/21/20/19 2b MC na prostych nogach 4x12-15 38kgx15/x15/x14/x12 3a wyciskanie sztangielek siedząc 6kgx15/x12/5,5kgx13/x12 3b.wznosy bioder 4x 12-15 50kgx15/x14/x13/x12 [...]

    Odpowiedzi: 499 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-01 21:54:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Małolata/ejpi/rok str.30

    Post
    Ladies SFD

    2 listopada 2014 TRENING Dzień1 1a wyciskanie sztangi na płaskiej 4x12-15 15sek przerwy 28kgx15/x13/x12/x10 1b przysiad ze sztangielkami 4x12-15 15 sek przerwy.... 11kgx15/x15/x15/x14 2a. Wiosło sztanga 22kgx15/x13/x12/x10 2b. RDL 42kgx15/x14/x13/x12 3a. Wyciskanie sztangi stojąc 14kgx13/x10/12kgx14/x12 3b. Goblet squat 12kgx14/x13/x12/x12 4a [...]

    Odpowiedzi: 499 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-02 22:19:54 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Małolata/ejpi/rok str.30

    Post
    Ladies SFD

    Obli.... };-) Kotek w schronisku na kwarantannie póki co, więc staram się być dobrej myśli. %-) Niestety taki charakter, że ja bym chciała wszystko na raz, a tak się nie da i frustracja. @-) Ale dzielnie pracuję nad tym: melisa, medytacja etc. No i już nie mogę się doczekać nowego treningu. 8-) Ale pójdzie jeszcze priv. ;-) 21 listopada 2014 DNT [...]

    Odpowiedzi: 499 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-11-21 21:39:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • nie mogę edytować, więc dopiszę tutaj. Tłuszcz - 0,1- 0,3g -------------------------- Też ostatnio szukałam, bo ciągle mi brakuje smaków z dzieciństwa. Sałatkę jak u mamy, jadłam przez parę dni %-) nie mogłam się najeść...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-14 22:41:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Z pręgi ukroiłam plaster, zbiłam jak na kotlet i w marynate. Sos sojowy ciemny taki zwykły Tao Tao inny jest w okolicach niedostępny. Swój kupujesz przez internet? Ryż już ugotowany, więc na curry za późno, ale zapamietam. :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-29 20:21:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zachwycona ostatnio pieczeniem w folii, upiekłam mięso wołowe w całym kawałku. Oczywiście wcześniej było zamarynowane leżało w lodówce prawie dobęi wyszło......blehh. Ugotowane, twarde dla mnie nie do przełknięcia. Dopiekłam je później bez folii, ale nie smakuje mi. {:-( Więcej wołowego tak nie przyżądzę :-{

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-08-21 14:36:40 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • TATAR WOŁOWOWY Ja robię tak i śmiem twierdzić, że to najlepszy tatar jakiego jadłam, a jadłam ich sporo. Grunt to dobre mięso i mocne doprawienie (próbuj surowe mięso przed podaniem, będziesz zdziwiona ile soli i pieprzu przyjmie). Musztarda również robi tutaj wiele. Mięso: najlepiej polędwica wołowa, ale może być też ligawa Przyprawy: woda, [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-19 08:21:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Mam pytanie dotyczące skiełkowania nasion (fasola, cieciorka, inne) - jak to zrobć w praktyce na większej ilości? Nasiona mają być cały czas w wymienianej co kilka godzin wodzie czy po nasiąknięciu mają stać wilgotne. Na płasko czy w jakimś naczyniu... nigdy nie kiełkowałam nasion:-? (poza eksperymentem szkolnym w zamierzchłych czasach w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-09-28 15:26:48 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja mięsa wprawdzie nie jadam, ale...co sądzicie o robieniu mięsa w rękawie? Robię tak czasem ryby i są soczyste, warto mięso tak robić - schaby itp? ja robie w rękawie karkówkę, schab, boczuś jak dla mnie bomba, czy suche dla mnie nie :-) Dziewczyny czy któras ma na zbyciu kombuchę ???????

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-10-26 15:19:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dzięki dziewczyny };-) poczekam na bank jeszcze przyjemniej tydzień bo właśnie na tej occtowatości mi zależy (takie spaczenie - ocet ze szklanki potrafię pić bo mi smakuje %-) )

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-06 09:13:42 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • na tej occtowatości mi zależy (takie spaczenie - ocet ze szklanki potrafię pić bo mi smakuje %-) ) piateczka ;-) ja tak samo %-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-06 09:22:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A ja z prośba do tych, co regularnie pieką chlebek na zakwasie. Wychodowałam sobie już zakwas i jutro rano biorę się za pierwsze wypieki. Wszystko wg przepisu Oveja: http://www.sfd.pl/Lady_w_kuchni%2C_czyli_nasze_babskie_przepisy_%3B_-t696301-s5.html wyrabiamy ciasto -> odstawiamy na 15-20min -> znowu wyrabiamy i wkładamy do foremki. I teraz? Od [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-21 15:48:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • skora z kury, kaczki, gesi, indyka mi od jakiegos czasu przez gardlo nie przechodzi @@-), ostatnio cala z pieknej gesi sciagnelam.. i byla cudnie przypieczona. K sobie tez ubzdural ze nie lubi no i laduje w koszu (przestalam jesc bo wyczytalam ze to zrodlo choresterolu-a teraz nie umiem sie przemoc) *skora laduje w koszu, nie K Zmieniony przez - [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-11-28 14:53:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • o jezu, brzmi jak coś co wywołało by u mnie wymioty od samego patrzenia %-) sorry, że obrzydzam :-P

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-13 15:53:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No to widzę, że wszystkich dosięgło, ja jutro z rańca będę cudować z tym czarodziejskim naparem, jak mnie na nogi nie postawi, to już nie wiem co zrobię. Może szpagat?#-P

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-03-17 21:50:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a kombucha robiona na mieszance herbaty zielonej i malinowej smakuje jak sok malinowy z saturatora %-) dla tych co pamiętaja takie rzeczy ;-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-25 12:25:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dontknow włóż delikwenta do ostudzonej i posłodzonej herbaty gładką stroną do góry (przynajmniej taki opis był na stronie.;-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-27 12:21:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • a masz już gotowy zakwas? jeśli tak to wyjmujesz go z lodówki że troszke się ogrzał i dodajesz mąkę i wodę wg przepisu Ovei :-) czekasz 5 godz, dodajesz znowu - czekasz 10godz, dodajesz - czekasz 3 godz i dalej wg przepisu - wyrośnięcie - różnie: ja stawiam foremkę nad zlewem z gorącą wodą lub przy kuchence jak coś piekę/smażę :-) wtedy jest [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-04 17:08:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dla doswiadczonych kombuchowcow: moja kombucha miala ok 4-5cm grubosci ok 15cm srednicy, ale taka poszarpana byla (i potrafila herbatke w 2 dni w ocet zamienic ;-) ) no to ja 'rozdzielilam' w polowie-tak wiem wiem, na estetyce mi zalezalo }:-( zrobilam nowa herbate, odstawilam, wczoraj sprawdzam, a tam stara kombucha lezy na dnie, a na wierzchu [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-06-08 08:59:57 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)