SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

dziewczyny

  • Dziewczyny mam pytanie odnosnie chlebka ;-) Kolejny wyszedł mi dobry, ale znowu papier nie chciał się odkleić od niego... No i wyszedl taki... kwaśny, bardziej niz poprzednio..:-? Co zrobic zeby papier ładnie odchodził? Moze za duzo wody daję? jest wilgotny od spodu.. ostatnio wytrzymał 5-6 dni, bo pojawiła się pleśń..

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-19 10:30:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • DZIEWCZYNY ja z innej beczki: ma zaplanowane na kolacje 1 jajo i chce je zjesc na surowo, no ale JAK???? moze jakies sugestie

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-05 19:21:55 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, przetrzymałam kombuchę trochę za długo i płyn zrobił się kwaskowaty. Można to pić, czy do zlewu?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-07 20:17:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, przetrzymałam kombuchę trochę za długo i płyn zrobił się kwaskowaty. Można to pić, czy do zlewu? Jeśli naprawdę, naprawdę kwaśny, to zrobiłaś... Ocet ;-) I tak go mozesz uzywać :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-08 13:42:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, chciałam się zapytać, jak wy robicie buraczki? chodzi mi konkretnie co dodajecie i jakie proporcje, bo pierwszy raz jak zrobiłam, to nie wyszło takie dobre jak chciałam... :( albo czegoś za dużo, albo czegoś za mało...

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-11 18:51:22 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, a macie może jakiś sprawdzony przepis jak zrobić twaróg z tego co się nastawia na grzybku tybetańskim kefirkowym? Ile nastawić czego na ile i co potem?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-16 20:47:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • dzięki dziewczyny. przyjmuję te wartości co na wstępie. na zagranicznych portalach te same wartości znalazłam. nie spodziewałam się, że indyk będzie takie tłusty :-)

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-01-29 14:34:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Hej dziewczyny, przejrzałam wyrywkowo cały wątek i chyba nie było nic o wędlinach, a to mnie właśnie nurtuje. Robiłam ostatnio schab wg przepisu z netu tzn. gotowany kilka minut w rękawie do pieczenia. Sposób fajny,mogę go podrzucić jeśli ktoś chce - mięsko ma super konsystencję, nie jest suche, ale za to kompletnie niesłone. Co mi przychodzi do [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-03 14:48:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wiem, że dziewczyny radza, aby w ogóle odzwyczajać się od słodkiego smaku. I da się to zrobić i nie będzie ciągnąć. ale moje osobiste zdanie jest takie, że jeżeli nie reagujesz na słodkie jak alkoholik - w sensie potrafisz nad tym zapanować - to raz na jakiś czas po prostu coś sobie zjedz w niewielkiej ilości nawet bez udziwniania. Sama Obli tak [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-23 23:42:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • To ja tak z innej beczki - dziewczyny co sądzicie o parowarze? Zastanawiam sie nad kupnem, konkretnie interesuje mnie model:

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-02-29 19:16:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • w kilku dziennikach widziałam już pomysł na śniadanie w formie koktajlu - jajka, odżywka, owsiane, olej kokosowy, orzechy i czasami jakiś owoc. w jakiej formie dodajecie dziewczyny płatki owsiane? suche w całości, czy wcześniej mielicie na proch? do tej pory owsiane zalewałam wodą na noc i w po takiej obróbce najlepiej się trawiły

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-04 10:33:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny - pomocy!! Chciałabym kupić sos sjowy, ale nie wiem na co zwracać uwagę patrząc na skład - jaki będzie dobry? A może jakieś inne wytyczne, czym sie kierować?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-04 11:59:30 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dzięki dziewczyny :-) chanula nierafinowany z pierwszego tłoczenia na zimno będzie miał zapach kokosa; rafinowany będzie neutralny w zapachu i smaku. Coś jak masło - do chleba czy jajecznicy, mięs różnistych idealny. Ten kokosowo pachnący będzie fajny do krewetek, da im taki azjatycki posmak ;-) Zresztą mi on pasuje do wszystkiego, ale ja lubię [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-11 14:21:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dzięki dziewczyny :-) chanula nierafinowany z pierwszego tłoczenia na zimno będzie miał zapach kokosa; rafinowany będzie neutralny w zapachu i smaku. Coś jak masło - do chleba czy jajecznicy, mięs różnistych idealny. oki :-)czyli można i na gorąco? bardzo lubie smak kokosa, więc ten smak byłby dla mnie świetny

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-12 09:18:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny a w czym robicie soki warzywne? Bo jak szukam wyciskarek w internecie to sprzęt w jakichś kosmicznych cenach wyskakuje.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-29 12:46:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Chanula :) ja pieke sobie chleb, tylko ciekawa jestem procedur pieczenia w maszynie. Hej, jestem nowa. Chleb na zakwasie pieke z 4-5 lat, ale nigdy w maszynie ;-) IMHO, wazne jest dla ciasta chlebowego zeby trafilo do goracego piekarnika, bo wtedy dostaje kopa w gore :-) Moje chleby pieke w piekarniku w temp 230C - 10-15 min, a pozniej skrecam [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-04 15:50:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny post powitalny jest tutaj http://www.sfd.pl/Ladies_SFD_and_gentlemen_POZNAJMY_SI%C4%98%21-t667427-s16.html#post0 :-))

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-04 18:55:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny jak to jest z rabarbarem? Warzywo? Owoc? Liczyć do miski?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-19 21:15:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny jak to jest z rabarbarem? Warzywo? Owoc? Liczyć do miski? owoc a czy liczyc myślę że tak

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-05-23 20:16:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny, można zrobić dżem bez cukru? Nigdy nie robiłam i zastanawiam się, jak zrobić. Z żelatyną tylko?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-06-03 14:37:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)