Szacuny
1
Napisanych postów
248
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1054
nie pic, nie palic, nie cpac trenowac i spac,
"Ludzie przychodzą i mówią mi: - Hej Bruce, czy naprawdę jesteś taki dobry? A ja na to: gdybym powiedział, że jestem, prawdopodobnie pomyślałbyś, że się chwalę, a gdybym powiedział, że nie jestem dobrzy, wiedziałbyś, że kłamię"
Szacuny
4
Napisanych postów
705
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3302
Witam co myślicie o takim połączeniu żeby tył i boki barków robić z klatką a przód barków z plecami ? Bo osobiście wydaje mi się że połączenie przodów z klatka to raczej kiepski pomysł jeśli chodzi o klatkę piersiową ponieważ mozna ja przetrenować gdy po cięzkich 14 seriach będziemy jeszcze robić np: arnoldki które tez angażują klatkę co o tym myslicie ?
Zmieniony przez - massi123 w dniu 2014-03-03 15:39:47
Szacuny
50
Napisanych postów
3653
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
21682
Raczej nie robił bym tak tylko klatka i przód barków i plecy-tył ... Skup się na technice i odpowiedni kąt siedziska ustaw i będzie okej. A jak się boisz to zrób 12 serii klatki bo to w sam raz
Szacuny
4
Napisanych postów
705
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3302
okey technikę mam okey i ławkę też chodzi o to że i tak przy arnoladkach przyjmuje jakąś niewielka prace mięsień klatki piersiowej szczególnie górna część
Szacuny
245
Napisanych postów
27200
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78909
prostownik pracuje w każdym dosłownie ćw. a martwy robisz. Brzuch też robisz, a przy wiosłach brzuch mocno dostaje. Nie płacz za tą klatką, urośnie, a martwienie się takimi pierdołami tylko ci humor popsuje