Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pojedyncze pytania Juniora vol. 5!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 168070

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 290 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2573
Można robic jakosciowa mase bez jajek w diecie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 8092 Napisanych postów 50228 Wiek 45 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388317
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 290 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2573
co najlepiej jeśc na sniadanie , wlasnie zamiast jaj?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 3653 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21682
Wszystko co jest dobrej jakości , zawiera węglowodany tłuszcze i białko . Ja jadałem Ryż z biały serem , mozarelle z pomidorami i oliwą , Banana z ryżem , wiórkami kokosa i do tego serek ziarnisty , No jest wiele opcji wystarczy pokombinować .

Jak pomogłem to nie skąp sog-a :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
głownie chodzi mi o śniadanie aby zastapic czyms te jajka , bo nadmierna ich ilosc odbija sie po 50-tce miazdzyca ETC. , reszte posilkow mam juz zaplanowanych
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7890
Skąd ta informacja że Ci się odbije?

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 3653 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 21682
Masz dziwne informacje na temat tych jajek ... Już ja i wiele innych osób na tym forum mówiliśmy Ci że jajka można spokojnie jeść i 10 dziennie ... Od kogo to usłyszałeś ??

Jak pomogłem to nie skąp sog-a :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
A ile tych jajek jesz, mozesz sobie i owsianke na mleku zjeść z bakaliami, białka tu nie musisz dawać, ważne by dzienny jego bilans się zgadzał.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1685 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7890
anubis84
A ile tych jajek jesz, mozesz sobie i owsianke na mleku zjeść z bakaliami, białka tu nie musisz dawać, ważne by dzienny jego bilans się zgadzał.

To jak w końcu? Co chwile czytam na tym forum inne opinie, raz piszą że rano trzeba jeść białko, bo inaczej organizm bierze energie z mięśni, co nie jest dla nich dobre. Raz jest druga strona, że ma się tylko dzienny bilans zgadzać.

Masz lat pra­wie 40, wyg­la­dasz na niecałe 30, myślisz, że masz nies­pełna 20, a zacho­wujesz się jak­byś miał 10.

Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
W tym wieku nie odczujesz różnicy z mleka i np płatków owsianych te 10-15g będzie zawsze.

Jak będziesz w zawodach startował to wtedy inna już jet bajka.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Dieta na redukcję - proszę o ocenę.

Następny temat

Masa i dieta

Spalanie
Polecane artykuły