Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
507
Witam. Chciałbym zapytać jak dawkować TCM + Mono + BA podczas treningu Armstronga i w tym czasie także przygotowującego treningu na 1000m. trening Arm. jest w Pon, Wt, Śr, Czw, Pt natomiast bieganie pon, wt, śr, pt, sob. Uznajmy że Dni od poniedziałku do piątku są treningowymi DT a sb i ndz DNT w jaki sposób rozłożyć te suplementy? Do tego miałem nadmiar $ i może źle ale zainwestowałem w HMB i Glutamine. Z góry śliczne dzięki. (do tego mam bcaa+carbo+białko+witaminki ale to standardowo ;))
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
legion30
Witam.
Chciałbym zapytać jak dawkować TCM + Mono + BA podczas treningu Armstronga i w tym czasie także przygotowującego treningu na 1000m. trening Arm. jest w Pon, Wt, Śr, Czw, Pt natomiast bieganie pon, wt, śr, pt, sob. Uznajmy że Dni od poniedziałku do piątku są treningowymi DT a sb i ndz DNT w jaki sposób rozłożyć te suplementy? Do tego miałem nadmiar $ i może źle ale zainwestowałem w HMB i Glutamine. Z góry śliczne dzięki. (do tego mam bcaa+carbo+białko+witaminki ale to standardowo ;))
Dni treningowe: 5g tcm rano (albo mono), 5g ba przed treningiem, 5g mono po treningu (albo tcm)
Dni nietreningowe: 5g mono + 5g Ba rano (możesz wymieszać w jednym shake'u)
Szacuny
0
Napisanych postów
821
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3944
Zauważyłem u siebie pewien problem, mianowicie: Gdy wykonuje ćwiczenie rozciągające SZPAGAT POPRZECZNY i zaczynam rozszerzać nogi (nawet o niewielki kąt, nawet nie 90 stopni) zaczyna mnie boleć w okolicach kolana tzn ta wewnętrzna część. Ból bym porównał do przeskakiwania żyły, ewentualnie uczucie jakby się ona naciągała. (domyślam się, że to niemożliwe ale to mi w pewien sposób przypomina) Ktoś może miał ten problem i może mi wyjaśnić co jest nie tak? Ból odczuwam tylko w jednej nodze.
"Dziś zrób to czego innym się nie chce, jutro zrób to czego inni nie będą w stanie"
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
sinboy321
Zauważyłem u siebie pewien problem, mianowicie:
Gdy wykonuje ćwiczenie rozciągające SZPAGAT POPRZECZNY i zaczynam rozszerzać nogi (nawet o niewielki kąt, nawet nie 90 stopni)
zaczyna mnie boleć w okolicach kolana tzn ta wewnętrzna część.
Ból bym porównał do przeskakiwania żyły, ewentualnie uczucie jakby się ona naciągała. (domyślam się, że to niemożliwe ale to mi w pewien sposób przypomina) Ktoś może miał ten problem i może mi wyjaśnić co jest nie tak?
Ból odczuwam tylko w jednej nodze.
Najlepiej, abyś wybrał się do specjalisty. My tu możemy wróżyć z fusów, a lekarz będzie wiedział lepiej, bo cie zbada.
Szacuny
5
Napisanych postów
524
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9882
Czytalem przed chwila że 5g kreatyny dziennie w zupełności wystarcza jesli sie nie jest kulturysta albo jakims zawodowcem i były jakies badania na 100kg gościach ktorzy brali 10g krety dziennie 46% z tej dawki wydalali z moczem. Cos wiecie na ten temat? prawda to? I pisali tez ze nie jest udowodnione ze kreatyna lebiej dziala w cyklach i uzywac do stalej suplementacji? co myslicie?