Masz lat prawie 40, wygladasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html
[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html
"Bo talent to 10 procent, reszta to morderczy trening"
wisnia1892Macie przykładowe makrosy do pizzy domowej? Siostra zrobiła, mieszanka dobrej mąki ze średnią,mało sera sporo mięsa. Wiem że to jest strasznie ogólnikowe, ale nie mam jak dokładniej wpisać do bilansi
Zapytaj jej się co dodawała - np. 500g mąki, to wpisujesz 500g mąki w kalkulatorze z potreningu, do tego dodajesz np. 50g sera gouda i 300g kurczaka, warzyw nie wliczasz, koniec liczenia makro.
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
dmn33chcę przejść z masy na redukcje, obciąć kalorie stopniowo czy od razu z dnia na dzień? jak stopniowo to przez jaki czas je obcinać? tydzień, dwa? Oraz chcę kreatynkę na redukcji i brać mono czy jabłczan? Na mono trochę mnie wodą podlewa tak więc może być ciężej na redukcji z mono.. tak więc chyba jabłczan co?
Stopniowo, obcinasz zawsze o 100kcal jak masz stagnację (ewentualnie zamiast obcinki możesz dodać aktywność ruchową, cardio albo interwały). Kreatyna według własnego uznania, jabłczan może być.
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
Masz lat prawie 40, wygladasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2014-02-11 16:59:36
wisnia1892Powiem tyle:XDDDDDDDDDDDDDDDD. Jak to mawiał pewien kabaret, pierwsze primo kurczak odpada bo nie było go aż tyle i za bardzo nabite zostało białko, mógłbym go niby usunąć(i w osteczności tak zrobię) ale szukam najnormalniejszego przepisu. Drugie primo, nie chce z kalafiorem bo za kalafior była mąka, nie wiem jak można przeczytać logicznie Twoją wypowiedź. @OzzyMG- pomysł dobry, pododaje na oko i podziele na część jaką zjadłem, też jak się pomylę z serem nie będzie jakiejś tragedi. Życzyłbym sobie DreamEvil nie traktowanie mnie jak d****a, pozdrawiam.
To może lepiej o takie swoje zachcianki jeśli chodzi o przepisy, wrzuć do działu Kuchnia. Zaufaj mi, że dostaniesz takie same odpowiedzi lub gorsze, w stylu "google nie boli." Poeksperymentuj, chociażby metodą prób i błędów...
Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html
[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html
Masz lat prawie 40, wygladasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10.
Dziennik treningowy:
http://www.sfd.pl/[DT]_wisnia1892-t1015456.html
Dieta na redukcję - proszę o ocenę.
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- ...
- 301
-