Szacuny
2
Napisanych postów
1685
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7890
Dajcie jakiś dobry przepis na shake do szkoły, mam orzechy, owies, białko i chyba wszystko co potrzebne. A nie mam specjalnie jak jeść klasycznej owsianki
Masz lat prawie 40, wygladasz na niecałe 30, myślisz, że masz niespełna 20, a zachowujesz się jakbyś miał 10.
Szacuny
4
Napisanych postów
705
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3302
Witam mam takie pytanie co myślicie o takiej zasadzie treningu dobra będzie w okresie masowania ? pierwszy tydzień 6-12 powtórzeń,lżejsze ciężary gdzieś o 2,5kg. Nastepny tydzień 6-10 powtórzeń cięższe ciężary gdzieś o 2,5kg od poprzedniego i tak co tydzień na zmianę.Czy może lepiej jechać ciągle jedną liczbą powtórzeń 6-12, zwiększając ciężary co kilka tygodni. Proszę o odpowiedzi ;)
Zmieniony przez - massi123 w dniu 2014-01-21 18:57:21
Szacuny
4
Napisanych postów
705
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3302
Spokojnie możesz dorzucić tym bardziej że jestes ekto i masz 15 lat więc masz zapewne bardzo szybki metabolizm nie zdziwił bym się jak by dana liczba kcal była za niska ale na razie moze być obserwuj swoją wagę i po miesiącu dodawaj kcal jeśli zobaczysz że nic nie idzie.Ja osobiście też jestem ekto i żeby utrzymać wage potrzebuje 3400 kcal a żeby zwiększyć to 3800kcal albo nawet ponad .Więc tak jak pisałem obserwuj swoja wage i uzbrój się w cierpliwośc ;)
Szacuny
4
Napisanych postów
705
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3302
a potrawy rób tak żeby były jak najbardziej kaloryczne np: zamiast piersi możesz dawać udko z kurczaka do tego dodać jakiś sos itp: ;) Jesteś ekto i do tego młody z mocnym metabolizmem więc prawdopodobnie nie ma szans żeby cię zalało ;)