SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

a

  • A ja swoje już zjadłem wczoraj z żonką WYGLĄDAŁO TO DOKŁADNIE TAK: Po wyjęciu z zamrażarki zdjęcie folii pokrojone Zmodyfikowałem lekko przepis z sfd.. Składniki: 70g maa orzechowego sante 90g płatków owsianych 120g WPC 60g kakao 30g drobno zmielonego siemienia lnianego 20g syropu klonowego 30g orzechów brazylijskich (rozdrobnić) 150-200ml [...]

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-12 15:49:13 Szacuny postu: 1 (cały temat: 14)
  • A mi brakuje tylko maa orzechowego Ja mi wyjdą to będą waniliowe bo innego białka nie mam Zmieniony przez - Mosto w dniu 2010-08-19 19:57:50

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-19 19:57:04 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • aatki owsiane maja być surowe ? jeśli tak to da się to zjeść ? zawsze myślałem że płatki trzeba ugotować żeby organizm mógł czerpać z nich węgle. jeśli nie to mnie poprawcie ;)

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-08-27 22:58:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • widzisz Ty masz masło za 9 zeta a ja za 6 , dla mnie to różnica ps. Primavika ma niedobre masło bo zawiera w sobie mączkę ( chociaż jej nie ma składzie imo)

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-04 21:24:23 Szacuny postu: 1 (cały temat: 14)
  • Rewelacja, dzisiaj robiłem tylko z białkiem waniliowym, a teraz muszę czekoladowe załatwić ;]

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-17 13:31:51 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • a mnie zastanawia ich duża lepkość...wam tez takie wyszły...

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-19 08:44:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • a białko nie traci na jakości po np. 3 dniach w lodówie? i czym można zastąpić masło orzechowe? ;D nadaje się na posiłki poza domem?

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-09-19 22:40:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • Rooney88 polecam zamrażarkę. Moje z lodówki wychodzą lekkie "ciągutki". Btw w zamrażarce wydaje mi się, że spokojnie do 2 tyg wytrzymają. Natomiast też się nad tym zastanawiałem, a wciągnąłem je w 5 dni. Dziś robię je po raz 2. lekko modyfikuje ale to żeby się nie przejadły. Dodaję suszone żurawiny więcej otrębów i siemienia no i teraz [...]

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-10-06 21:26:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • zrobiłem wszystkie kupne batony dla sportowców mogą się schować, serio zrobiłem z białkiem czekoladowym, a część z ciastkowym, oba pyszne no i zamiast syropu klonowego dałem miód gryczany i dałem orzechy włoskie i nerkowca dzięki wielkie za przepis no i tak na oko, koszt całości to ok. 9-10 zł ;) czyli baton ok. 40 gram białka to 2,5 zł [...]

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-10-13 18:45:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • Panowie w jakim sklepie i jakim dziale dostanę siemię lniane??? Byłem w Asdzie i Tesco sam nie znalazłem a jak pytałem pracowników to nigdy o takim czymś nie słyszeli eh...

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-03 08:49:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • piotras19 Ja w Kauflandzie normalnie kupuję. A siemię jest tam gdzie kasze, fasole itp.

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-03 14:05:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • aśnie sreberko ciężko odwinąć A po 3 min od wyjęcia to nie widzę różnicy czy był w lodówce całą noc czy 3 godziny po za. Ogólnie myślałem, że mi nie wyszły

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-15 22:36:12 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • zrobiłem posypke to bez problemu wziąłem do szkoły i nawet się trzymał więc da rade tylko nie wiem od czego to zależy, bo jak na razie jeden mi taki baton wyszedł a reszta miekkie strasznie ;/

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-17 22:27:13 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • a mogą być składniki takie: płatki owsiane, suplement białko (mam z olimpu) to tak, żeby dało mi białka 20g i może być mleko czy dać tą letnią i do tego 20g oliwy z oliwek lub 20g orzechów włoskich co myślicie można spróbować?

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-27 18:44:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • fajnie wygląda a jak smakuje sprawdzę jutro łap Soga

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-11-29 21:03:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • ha jaasnie to dzisiaj zrobiłem ale jest problem 5min poza lodówką i z batonika zostaje masa a nie batonik :< Znacie jakiś sposób na to aby dłużej sie trzymał po wyjęciu z lodówki ? Zmieniony przez - mat93 w dniu 2010-12-31 18:21:56

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2010-12-31 18:21:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • A może spróbować upiec te batoniki, zamiast mrozić ?:)

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-01 20:19:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • Robię dziś już drugi raz batona, uzywam miodu zamiast syropu klonowego. Wypowiem sie jak typowa kura domowa- batona nie można upiec- masło orzechowe wypłynie a miód wyparuje, niestety po rozmrożeniu z batona robi się płynna masa, składniki są takie, że moim kucharskim okiem obserwuję, że nie da się go utrzymać w takim stanie jak w lodówce... [...]

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-03 15:19:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • A ja znalazłem inne przepisy, wg których trzeba piec xD... Ale wypróbuję ten, bo wydaje mi się bardzo dobry, oby się nie rozpuścił :).

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-03 19:36:25 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)
  • zmontujcie teraz rafaello bo wczoraj opie.rdolilem paczke na noc a zjadlbym takiebardziej dietetyczne

    Odpowiedzi: 203 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-01-03 20:02:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 14)