WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

2022 rokiem triathlonu? Nowe wyzwanie by Bzyk

temat działu:

Strength & Endurance

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3131552

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 9855 Napisanych postów 16182 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 272461
14.03.2021

Trening: Test FTP.

Za bardzo nie chce mi się rozwodzić. Wynik ze stycznia poprawiony o... 1W!
Do tego Gośki pulsometr tak samo głupoty pokazywał jak mój, więc nie wiem czy to ze mną coś nie tak nie jest przypadkiem
Ale dobiłem z tętnem 190 bpm, czego nigdy wcześniej przy takim teście nie miałem. Zaczynam się zastanawiać czy czasem nie jestem pocovidowy o.O

Dieta:
1. Omlet z mąki i banana z jogurtem, jabłkiem i czekoladą.
2. Chleb z hummusem i serem żółtym. Baton.
TRENING KOLARSKI - intra iztonik i baton; bezpośrednio po Rave Cover.
3. Pizza.
4. Lód Snickers i szejk lodowy z białka z mlekiem.

Gośki pizza a farszem z ruskich pierogów, duszoną cebulką i białą kiełbasą. Moja z sosem butter chicken, kurczakiem tandoor, ryżem dzikim i basmati, creme fraiche i płatkami migdałów. No kierwa mistrzostwo świata!

Ciekawe która czyja

Suplementacja:
SFD Mag B6 Forte - 2 tabs po kolarskim;
Allnutrition Cashew Cream - według braków w diecie;
SFD Citrulline - porcja przed treningiem;
Fitwhey Whey Protein 100 Concentrate - wg braków w diecie;
Allnutriton Vitaminall Sport - 2 tabs do śniadania;
SFD Na Dobry Sen - 2 tabs przed snem;
SFD Berberine HCL - 1 tabs do pizzy;
SFD Omega 3 Strong - 1 tabs do śniadania i kolacji.

A tu 2 brudasy
1

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23318 Napisanych postów 25306 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1020750
A w przeciągu ostatnich 6 miesiecy straciłeś smak i węch?
...
Napisał(a)
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 9855 Napisanych postów 16182 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 272461
Ja na tydzień, Gośka na prawie 3. Jakoś pod koniec roku. Sobie tłumaczyłem, że to przez katar
1

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52097 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Teraz czas szlifować technikę
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2937 Napisanych postów 5573 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 82707
Bzyku, możliwe z dużym prawdopodobieństwem, że mieliście covid. Ja miałem stwierdzony i już niejednokrotnie wylewałem łzy na forum, że uczę się biegać i ogólnie rozpoczynam przygodę ze sportem (od 2008 roku!!) od początku...
...
Napisał(a)
FighterX Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23318 Napisanych postów 25306 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1020750
...
Napisał(a)
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Dampaz
Teraz czas szlifować technikę

I gubić wagę

No całkiem możliwe, że był. Mam w domu nawet test na przeciwciała, ale niestety zagubili u mnie w firmie roztwór buforowy i nie mogę go zrobić <facepalm>.
Zawsze można kupić od dzisiaj w Biedronce

Ale jeśli faktycznie to przeszedłem, to nic tylko się cieszyć, że w sposób, którego prawie nie odnotowałem.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52097 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Żeby gubić wagę musiałbyś zredukować tkankę mięśniową. Wbrew pozorom nie jest to proste.
...
Napisał(a)
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Trochę fatu też by można było zgubić . Ale fakt, zdecydowanie więcej jest mięsa. I mimo, że już nie chodzę na siłkę i nie trenuję typowo kulturystycznie, to jakoś specjalnie ze mnie nie polecało.
Tak czy siak, od zeszłego tygodnia treningi poza kolarskie ograniczam do 2x w tygodniu po ok. 45 minut z kettlami. Co zleci, to zleci, świrować też nie będę.

...
Napisał(a)
Ekspert
Ciężko, wszak aby redukować tkankę mięśniową musiałbyś być w stanie niedożywienia, to Ci nie grozi...
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie o kettloebell 7-32

Następny temat

Crossfit na zwykłej siłowni?

electro
Polecane artykuły