Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Alexxa/Blog/MyBody-2nd

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 294830

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3287 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 19996
a po co pytasz.

Jakie to ma znaczenie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102587
Nie znam składu produktu.
Oraz j.w.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 2926 Wiek 40 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53926
Alexxa, widzę wypisane na twarzy motto "no pain, no gain"

Pamiętam, że chodziłaś kiedyś na spinning...
Nadal uczęszczasz?

Meraviglia!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
slodki jak bialko bo sa dosladzane sztucznie, przeciez tam nie masz zadnego cukru, bialka, ani tluszczu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
slodki jak bialko bo sa dosladzane sztucznie, przeciez tam nie masz zadnego cukru, bialka, ani tluszczu
Właśnie o to pytałam. Dziękuję Iza

Meraale o co chodzi? To nie ja

O spinningu tylko marzę...robię sobie w domku mini-spinningi o 5.30 rano...cnastrojowe światło, świeczki, muzzka wkręcjąca i jadę
Dlaczego w domku? Bo mam bardziej stabilny rower (Kettlerka) niż na sali spinningowej. Takie środki ostrożności, bo w dalszym ciągu odczuwam ból stawu skokowego.

...ale jeszcze wrócę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2855 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 24888
Alexxa: Mam pytanie, jako wielbicielka Optimum, mialas kiedys moze bananowego wheya? bo sa 4 smaki do wyboru, karmel, banan, wanilia i toffi i ten banan jakos najbardziej mi podjezdza.. co myslisz?
Obliques zachwalala kiedys syntha6 ze pyszny, ale z tego co widze to tam jest polowa bialka w bialku, czyli na porcje 44g jest 23g bialka co oczywiscie mija sie z celem:-/

Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2009-02-21 18:31:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
No hey
Vanillkę jadłam i french, i ice ON-a obydwie spoko, ale jeśli lubisz słodkie wheyki to nie dla Ciebie.
Co do smaków to jest ich więcej na stronce ON-a...

Obecnie mam Jeżynkę QNT
i wszamane przed chwilą
Dymatize'a Fudge brownie

Dzisiaj raniutko - aero - a po południu trening na dobitkę:
AERO - 10MIN

NA KONIEC - ANTYZAKWASOWE ROZCIĄGANIE NÓG

Od samego początku czułam wczorajsze barki, dlatego po serii rozgrzewkowej na klatkę rozgrzałam je także
Jestem zadowolona z treningu, byłam wyspana, wypoczęta, poza tym ćwiczyłam w dzień za jasnego, tak jak lubię..no i muzyczka dobrze grała...
...po treningu wymęczona..brak apetytu...

Dietka - trzymam

Zmieniony przez - Alexxa w dniu 2009-02-21 19:02:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
Dee Jay zalezy jaki cel, dla mnie takie bialko po treningu jest w sam raz .
A jak chcesz czystego Wheya, to Matrix ciasteczkowy jest na prawde dobry (racje mial Buby, ze sa to najlepsze ciasteczka z tych jakie zna) i waniliowy tez ok.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102587
Iza,jeden lubi śledzie inny cukierki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2855 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 24888
Jadlem matrixa ciasteczkowego i dla mnie jest to chemical cookie, czuc chemia, z ciastakmi niewiele wspolnego, juz predzej up your mass.. ja chce czystego wheya, a pije go przed pojsciem spac..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

poprawa wyników

Następny temat

siła -> masa -> rzeźba?

Spalanie
Polecane artykuły