Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Alexxa/Blog/MyBody-2nd

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 294780

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3023 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21590
Don Klon, Perezjuszno to zgadzamy się w pełni.
Biust póki co zostanie naturalny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
Wy sobie chlopaki kupcie wkladki silikonowe w sklepie z biustonoszami i sie ekscytujcie jak wam brakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...albo lalkę naturalnych kształtów
Opis z jednego ze sklepów:
Perfect 10 to lalka klasy Deluxe. Jest może trochę droga ale jej zakup będzie Ci się w 100% opłacał. Posiada ona wykonane z plastiku, realistycznie wymodelowane piersi, ręce i nogi. Paznokcie u nóg i rąk są polakierowane....

PS. Trenuję, ale czas spędzam na działce, gdzie brak dostępu do netu więc brak wpisek. Stamtąd dojeżdżam na siłkę.
Pierwsze intervały biegowe zaliczone...a teraz zakwasyyy!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
obliques Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 188 Napisanych postów 65575 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 188925
O! to kontuzja juz zaleczona?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No po części, obecnie faza gjenia w której najwięcej elementów jest uszkodzonych..
"jeszcze jest delikatne zapalenie więzadeł, podwichnięcie pięty, przesuwanie kości piszczelowej do przodu z powodu bólu, silne napięcie ścięgna po wewnętrznej stronie stopy..." tak mówi mój masażysta, cokolwiek to znaczy...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1474 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 40987
A buciki już jakieś wybrałaś,czy jeszcze się zastanawiasz jakie kupić??

http://www.domore.pl/beta/view/strony/okazje/121820
Jeśli ktoś pomoże będę ogromnie wdzięczny!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Nie miałam dostępu do netu, zaraz zresztą dalej wyjeżdżam...Póki co Asics Kinetic numero uno
Szkoda tylko, że obrzydliwie wyglądają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 25330 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 182786
no , tak bardziej dresiarsko

widze z kontuzja jest coraz lepiej , oby tak dalej

"Mniejsi i więksi,równi i równiejsi,jedni używają mózgu drudzy używają
mięśni,lub obu jednocześnie,Ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie ... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 378 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2521
Alexxa wielkie gratulacje. Sylwetkę masz ślicznie wyrzeźbioną, co jest efektem twojej ciężkiej pracy. Brzuch rewelacja. Pozdrawiam i życzę utrzymania tak wspaniałej figurki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 54 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1102
Wróciłam tu po pewnym czasie,a że wcześniej czytałam Twój blog, tak teraz zaglądnęłam i .... jestem w szoku :) Gratuluję Ci wyników, wspaniale wyglądasz :) Aż normalnie chce się ćwiczyć widząc że jednak można osiągnąć wymarzone efekty, jeśli tylko się chce :)
Pozdrawiam :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

poprawa wyników

Następny temat

siła -> masa -> rzeźba?

Spalanie
Polecane artykuły