SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wycwiel-Wyciskanie Wielokrotne & Pompki

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 279065

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez ojan z działu Po 35 roku życia.
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6983 Napisanych postów 12287 Wiek 64 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 87269
Witam!
Postanowiłem założyć temat żeby umieszczać w nim swoje postępy i aktualne wyniki oraz moje przygotowania do zawodów w Wyciskaniu Wielokrotnym a także w pompkach na poręczach i pompkach klasycznych.
wiek - 57 lat
wzrost - 173 cm
waga - 86 kg
Będą tu umieszczane filmy z WW i pompek zarówno te z zawodów jak i treningowe.
Zapraszam też wszystkich ze swoimi podobnymi filmami.
Komentarze mile widziane:)
Aktualnie przygotowuję się do MP w WW 24-25 IX Tychy.Wezmę tam udział w WW 1/2 CC oraz w pompkach na poręczach na komendę.Dlatego zacznę od filmów z moich aktualnych prób treningowych pompek na poręczach na komendę.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2938 Napisanych postów 2621 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29708

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2938 Napisanych postów 2621 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29708
Pompki na poręczach na komendę 33x

Zmieniony przez - iti706 w dniu 2016-09-13 20:52:12
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
p.s.

Uuu własny temat kolega się rozwija
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6983 Napisanych postów 12287 Wiek 64 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 87269
Michu skoro mnie nagrywasz to trzeba było:)Ty jako czołowy zawodnik WW zasilisz chyba temat:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
TaDzik będę się starał nie zawieść !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
masti M.P. w Kulturystyce Moderator
Ekspert
Szacuny 9433 Napisanych postów 29771 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 725474
Może wreszcie zdradzicie sekrety takich zabójczych wyników w ww i w pompkach :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11125 Napisanych postów 51317 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Z ciekawością będę zaglądał.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2138 Napisanych postów 4612 Wiek 62 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 530495
Te MP w WW w Tychach to konkretnie gdzie? Jest jakaś strona internetowa, aż mnie korci żeby się wybrać i pokibicować. Mieszkałem 20 lat w Tychach .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
jsdolan
Miejsce zawodów:Zespół Szkół N.4 Tychy al.Bielska100
Temat II Otwartych Mistrzostw Polski w WW znajdziesz w dziale Aktualności - Sporty Siłowe.

Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2016-09-14 09:43:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
masti
Ale Ciebie te "sekrety" męczą:)Oczywiście chodzi Tobie o okres kiedy startowaliśmy w WW bez ograniczeń czasowych wtedy faktycznie zajmowaliśmy we dwóch prawie połowę czasu trwania zawodów byli tacy którzy nie czekali na swoją kolejkę i wychodzili w trakcie z bólem głowy:)Bo teraz gdy jest limit czasowy o który sam zabiegałem czując że chodzimy po krawędzi jest już normalnie czasem wygramy czasem nie.
Zeby nie przynudzać napiszę tylko że korzystaliśmy i korzystamy ze znanych powszechnie metod treningowych.Wcześniej głównie metoda ciągła+sposoby na "oszukanie głowy" o których nie będę tu pisał bo nie chcę żeby już na pierwszej stronie tematu proponowali mi Ci co mnie nie znają leczenie zamknięte:)
Teraz to interwały ale też zmodyfikowana na nasze potrzeby metoda powtórzeniowa/czyli znowu sekrecik/.Wcześniej potrafiliśmy zaliczać wszystkie fazy wysiłku jak opisuje to fizjologia wysiłku:steady state,martwy punkt,drugi oddech czego inni najwyrażniej chyba nie potrafili.Teraz tak naprawdę w czasie 5min.zdarza się jedynie powąchać czasami "martwy punkt"nie ma czasu rozkoszować się wysiłkiem ale za to możemy startować o wiele częściej.Dla tego pomyślałem że spróbuję czasami wystartować w pompkach klasycznych na komendę tak dla przypomnienia jak to było bez ograniczeń czasowych no i czy jeszcze dotrzymam kroku młodzieży:)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Suunto i Ubuntu - czyli czy komunikacja jest możliwa?

Następny temat

Konkurs wrzesień - Martwy Ciag na prostych nogach - 75procent masy ciała

WHEY premium