Jest liderem w tym dzialeSzacuny
8314
Napisanych postów
13255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
89468
Dzisiaj były barki z moimi nowymi młodymi ( bo młodsi od moich synów) kolesiami .Szkoda że nie chcieli nagrać sposobu wykonania bo zupełnie inaczej to robimy ale siłę to naprawdę mają.Ja nawet z tym ich zamachem i bujaniem bym chyba nie ruszył z 24kg chyba bo nawet nie próbowałem a oni po te 8x pokazali.Rewanż im się udał z czego byli strasznie zadowoleni .Tym razem ja pierwszy robiłem zrobilem 60 x 9kg koledzy 30x i 34x co dało im 64x .Strasznie szybko jakoś puchną na pewno nie zamienił bym swojej wytrzymalości na ich siłę Nagram swoją próbę jak się w końcu iti pokaże
8314
Napisanych postów
13255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
89468
Aerobów 0 od 3 miesięcy supli też 0 na wagę coraz częściej zagląda 86kg. Z podciąganiem chyba dam sobie spokój jakoś nie leży mi to ćwiczenie Myślę zwiększyć wagę do 88kg i zająć się tylko w WW ciężarem 50kg . Jednak męczy mnie przegrana na MP Nauczycieli i innych zawodach z ciężarem 50kg Muszę spróbować powalczyć o 1miejsce z tym ciężarem.Treningi pójdą tylko pod 50kg musi się udać Dzisiaj trening z iti pewnie coś nagramy.
8314
Napisanych postów
13255
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
89468
Pompki zostają one nie przeszkadzają a wręcz pomagają mają u mnie stałą pozycję w planie treningowym.
I tak jak pisałem mam zamiar wystartować na MP Zachodniej w konkurencji pompki na komendę Największym ciężarem w moich przygotowaniach do zawodów będzie mój własny w pompkach na poręczach które też wykonuję. Ja pisałem że w treningu WW skupię się na przygotowaniach pod ciężar 50kg.