Jeżeli jest mowa o filmie nagranym dzień po zawodach to do takiego wykonania nikt na zawodach nie będzie miał zastrzeżeń .
Pewnie że zupełnym ideałem jest utrzymanie jednej linii przez cały czas tylko czy widziałeś takie wykonanie na długim dystansie ?
Jeżeli masz taki materiał to poproszę o wstawienie.
Na zawodach jest też rózne sędziowanie w Złotej było lajtowe .Najczęściej zawodnik może otrzymać dwa ostrzeżenia zanim zostanie wykluczony .
Co prawda na filmiku po zawodach iti wydał sporo uwag bo go o to prosiłem . Ja zdaję sobie sprawe z niedoskonałego wykonywania dlatego wciąż nad tym pracuję .
A z Radzyniem to nie wiem z mojej strony to szykuję się tam do startu.W Radzyniu zawsze się pojawiają mocni zawodnicy takze jest z kim powalczyć
Po za tym ja nie mam za dobrych warunków do pompek przede wszystkim jestem za ciężki o jakieś 10kg ,budowa łokci owszem zarąbista ale już budowa nadgarstków do bani i reszta też nie bardzo .Masa moich ramion jest za duża, tyłek mimo wszystko za duży itd.
Z wagi raczej więcej jak 1-2kg nie zejdę dopóki startuję w WW także jeszcze w 100% nie jestem pompiarzem .Ale kto wie może jeszcze uderzę w rekordy
Na razie z bólem na długim dystansie staram się zmienić ustawienie dłoni ( mam je ustawione zbyt do przodu przez właśnie budowe nadgarstków ) ale już co raz więcej powt. wykonuję z mocno cofniętymi .
Radzyń jest 25 czerwca ale po drodze mam MP w WW( 22 kwietnia Łaziska Górne na Śląsku ) na których chciałbym dobrze wypaść .
Zmieniony przez - wycwiel w dniu 2023-02-22 10:32:46