[...] uważacie, że lepiej jest zastosować split czy push/pull? Drugie pytanie: Mam 187cm, 90kg, talia 84, pas na wysokości pępka to około 86. Zastanawiam się czy ciągnąć dalej redukcję czy wziąć się w końcu za wyerdalanie i porządną masę ;P Co o tym sądzicie? Pociągnąć redukcje do ~85/87kg czy masować by później w kwietniu wyciąć smalec na lato? ;D
[...] dogotuję sobię do tego 200 gram makaronu brązowego ;D) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD/5c2aae251e99474c8b57bb018cef127f.jpg A tak właściwie to rosnąć na razie nie ma, trzeba ciąć smalec by ukazać mięcho :P Dopiero po osiągnięciu jakiegoś przyzwoitego poziomu tłuszczu i ogólnej rzeźby pomyślimy o dorzucaniu lekko mięcha :P Lekko, bo sezon się zbliża, [...]
[...] przysrost sily i masy miesniowej chodzby na klatce czy bicepsach. Jakos nie wyglada mi to na redukcje heh. Juz kombinuje w glowie na wszelkie sposoby jakby tu zgubic ten smalec w odpowiedni sposob. od dziecka sie wpaja ze dobre jedzenie + ruch to gwarantowny sukces jednak w moim przypadku chyba natura sie upila. dodam jeszcze moj planw [...]
[...] do 3 tys i wtedy zaczac redukcje od nowa na powaznie? a moze jakis typowy reset tznn zero cwiczen aerobow i wbic od razu na 3 tys? do wrzesnia chcialbym zbic calkowicie ten smalec co mam aby w zime sie ladnie masowac stad moje pytania i ciekawostki. jutro zamieszcze zdjecia pomiary i wage po tyg diety 2600-2800. na oko jednak nic nie uleglo [...]
dobra forma Smalec...sog jak wejdzie btw podpisuje się pod słowami mocnego...nie wiem jak można robić z siebie taką bekę na pół Polski i to już nawet nie tymi zdjęciami ale tymi komentarzami " A bo ja byłem ubrany stylowo, jestem fryzjerem itd" Idź na czata Lazar
[...] na masełku klarowanym, w folii się może rozgotować, rozumiem że masz całego a nie filet, jak tak to natrzyj w środku masełkiem, czosnkiem, pietruszki możesz dać zielonej natki, czy koperku i skropić cytrynką. Z 6 min na jedną stronę mu starczy. Niestety, nie mam klarowanego, mam do wyboru zwykle maslo extra, olej rzepakowy, smalec - co wybrac? :P
[...] dominuje ALA, ale to nie jest dobre źródło omega3), którego nam we współczesnej diecie nie brakuje i nie ma potrzeby jeszcze bardziej zaburzać proporcje między o3/o6. A smażyć zawsze warto na tłuszczach , które są stałe: olej koko, smalec, masło klarowane. ;-) a dla zdrowia tak jak Malina pisała zawsze najlepszy jest zdrowy rozsądek. %-)