jutro bede w piekarnik ladowal udka
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
OzzyMGKilka minut z każdej strony i gotowe - zawsze kroję mięso na cieńsze plastry i wtedy całego kuraka mam usmażonego w mniej niż 5 minut
J/w Ozzy widze że dzisiaj spporo warzyw Podrzucisz Banerki na pw please?
Greg.G.POzzy jeżeli to nie problem mógł byś dokładnie powiedzieć jak przyrządzasz tego kurczaka? Byłbym bardzo wdzięczny :d
Może nie jestem ozzy, ale co za filozofia kurczaka usmażyć... Za pewne kurczak pokrojony, tak żeby był cienki ( możliwe, że trochę rozbity tłuczkiem) pewnie troszkę posypany jakąś gotową przyprawą ( np złocistą) i to cała filozofia
Zmieniony przez - SzaroUek w dniu 2014-08-20 13:27:38
galeria zdjęć:
http://www.sfd.pl/SzaroUek_ze_skinny_fat_do...-t1122528.html#
test produktu- DY Black Bombs
http://www.sfd.pl/Test_niesponsorowany_Dorian_Yates__Black_Bombs_by_SzaroUek_-t1061048.html
2 test białek ( z moim udziałem )
http://www.sfd.pl/2_test_składkowy_bialek-t1048656.html
Zaraz pojawią się pytania którą ręką lepiej jeść na masie a którą na redukcji i czy trzeba jeść z talerza czy można z pojemnika.
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
[DT] Markos123
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- ...
- 86