SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[DT] Ozzy - Get big or die trying

temat działu:

Dzienniki Juniorów

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 99215

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11479
Kurczak wygląda apetycznie :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12070 Napisanych postów 160533 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234791
smaka narobiles
jutro bede w piekarnik ladowal udka

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11479
No ja też jutro obowiązkowo :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 8064 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 42764
OzzyMG
Kilka minut z każdej strony i gotowe - zawsze kroję mięso na cieńsze plastry i wtedy całego kuraka mam usmażonego w mniej niż 5 minut

J/w Ozzy widze że dzisiaj spporo warzyw Podrzucisz Banerki na pw please?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11479
Ozzy jeżeli to nie problem mógł byś dokładnie powiedzieć jak przyrządzasz tego kurczaka? Byłbym bardzo wdzięczny :d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 707 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22577
Greg.G.P
Ozzy jeżeli to nie problem mógł byś dokładnie powiedzieć jak przyrządzasz tego kurczaka? Byłbym bardzo wdzięczny :d


Może nie jestem ozzy, ale co za filozofia kurczaka usmażyć... Za pewne kurczak pokrojony, tak żeby był cienki ( możliwe, że trochę rozbity tłuczkiem) pewnie troszkę posypany jakąś gotową przyprawą ( np złocistą) i to cała filozofia

Zmieniony przez - SzaroUek w dniu 2014-08-20 13:27:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
J/w - kroisz, przyprawiasz, smażysz, już o tym pisałem kilka stron wcześniej.

Zaraz pojawią się pytania którą ręką lepiej jeść na masie a którą na redukcji i czy trzeba jeść z talerza czy można z pojemnika.

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11479
hahaha dobra dzięki panowie :D Chodziło mi oto ponieważ ja smaże na oliwie z oliwek,i chciałem się dowiedzieć czy bez tej oliwy obeszło by się i na sucho :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 404 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11479
A doświadczenia w kuchni dużego nie mam dopiero się ucze :D Zawsze matka gotowała :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
Zmień oliwę z oliwek na olej kokosowy/masło klarowane/smalec/olej rzepakowy rafinowany - wyjdzie Ci na zdrowie.

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[DT] Markos123

Następny temat

[DT] Walker1707

WHEY premium