Bull..chodzi tu o obnizona zawartosc tzw kwasoow tłooszcowych omega 6 ,ktoorych w oleju lnianym jest najwiecej..po obnizeniu tychze kwasy omega 3 zyskooja w ogoolnej procentowosci... w skroocie chodzi o uzyskanie jak najwiekszego stezenia omega 3 pozdro bigger biger
[...] ciężkostrawnych oraz skoku insuliny w sensie wysokiego wyrzutu insuliny. Po drugie skoku insuliny w przypadku twarogu nie powodują jedynie białka w nim zawarte, ale również zawartość konkretnych aminokwasów ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC292828/ ) oraz forma podania. To w kwestii samego białka. Po trzecie nie wymieniłem twarogu [...]
jakbys potrafil czytac ze zrozumieniem to i gdyby to byl art z 1990r to bys cos wyniósł z niego... masz tam wyraznie napisane jaka jest roznica.. dobrze ze na Ciebie dziala olej lniany, na zdrowie.. ale chodzilo o cos zupelnie innego, o zawartosc kwasów dha i epa, w oleju rybim masz omega 3, dha i epa a w lnianym masz kwas ala ktory w malym [...]
No nie wiem, czy takie obojętne Mnie jakoś masa nie chciała iść w górę po potreningowych Snickersach, a po dobrej jakości carbo poszła A zawartość kaloryczna napoju z carbo była nawet nieco mniejsza.
[...] w laboratoriach Olimp Labs® - formuła ukierunkowana na usprawnienie procesów metabolicznych organizmu podczas regeneracyjnego snu - wysoka, a przy tym optymalna zawartość L-teaniny, L-argininy, L-lizyny i L-ornityny - dodatkowa dawka magnezu, który przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania mięśni i właściwej syntezy białka [...]
[...] tym weźmy pod uwagę też fakt, że fermy woła w Polsce na pewno dalece odbiegają od ideału i tak de facto przez pasze, powietrze i traktowanie zwierząt (ich psychika) na pewno zawartość kreatyny w czerwonym mięsie jest mniejsza niż podają to producenci/różne tabele. jednak gdzieś kiedyś, dawno temu, czytałem, że aby z wołowiny dostarczyć 5g [...]
[...] tego związku.Przy założeniu, że człowiekowi o masie 80 kg możemy podać maksymalnie 80 g miodu manuka dziennie (1 g/kg m.c.), to jeśli miód ten zawiera skrajnie wysoką zawartość metyloglioksalu w ilości 1000 mg/kg, jego poziom w surowicy krwi człowieka, o ile cały miód wchłonie się do krwiobiegu, wyniesie zaledwie 1 mg/kg m.c.W świetle [...]
[...] czy artach, w zaleznosci od pogladow autora:-) bo skoro Głównymi źródłami cynku w diecie są: mięso, wątróbka, rośliny strączkowe, orzechy, nasiona produkt zbożowe. Jego zawartość w żywności wygląda następująco (dane podane w przeliczeniu na 100g części jadalnych produktu ): - wątroba cielęca - 8,5mg, - pestki dyni - 7,50mg, - wątroba [...]
Również potrzebuję zaopatrzyć się w spirulinę, niektórzy mówią, że nie opłaca się kupować mimo, że ma największą zawartość białka ze wszystkich roślin. Jak to wreszcie jest?
Ampułki i zawartość pochodzi z jelfy ale opakowania i naklejki są podrobione. Tak słyszałem od jednego osiedlowego kox'a co już ze 500 omnadrynów w życiu przyjął
jak spożyjesz je po trenignu to może byc to nawet snickers, w tej porze spokojnie mozna podjeść coś, ale jak masz sporą nadwagę to bym unikał takiego postępowania snickers to zły pomysł, ostatnio zostały masowo wycofane ze wzgl na zawartosc plastiku w skladzie :) najlepiej jak juz, domowe ciacho i masz pewnosc ze wszystko jest cacy Zmieniony [...]
[...] tańszy. A jak wiadomo jest mało osób, które mogą sobie pozwolić na codzienne jedzenie krowy. Jedyne co wyróżnia wołowinę od kury to smak, zapach, ilość białka i składników mineralnych. Dodatkowo śladowe ilości kreatyny w krowie i mała zawartość tłuszczu. Ten je steki kogo na nie stać. Dlatego jest wiekszość ludzi szamiących kurę. Pozdro.