co ci daje ? zdrowy tluszcz nie smalec czy olej tylko oliwa z oliwek wiadomo masz rozne i rozne ceny... a co od stosowania to przede wszystkim mozesz polac posilek np ryz z czyms tam i polewasz odpowiednia dawka... no chyba ze wolisz to wypic ale nie polecam :)
Najlepiej smażyć na wysyconych ,smalec itp gdzieś byl obszerny post o tym Polska...Wrocław...Śródmieście -- http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=108727 ..
o Stary Na ostatniej focie jesteś taki wy***any że aż ci sie pół łańcuszka wtopiło w skóre Jeśli moja wypowiedź Ci pomogła badź Uprzejmy kliknąć w prawym dolnym rogu mojego komentarza :- I nie jestem żaden Smalec tylko Dj_Smalec
[...] owoców (które z reguły są dosładzane z dodatkiem oleju ) na rzecz świeżych. Dlaczego uparłeś się na płatki owsiane? ostatni posiłek może wyglądać coś na wzór 5. Nie samą kurą człowiek żyje. Można smażyć, ale trzeba wiedzieć na czym i w jaki sposób. Olej kokosowy/masło klarowane/oliwa z oliwek nawet smalec. Rekomenduje osobiście kokosowy.
woda przegotowana jest równie dobra i można ją spokojnie pić Jeśli moja wypowiedź Ci pomogła badź Uprzejmy kliknąć w prawym dolnym rogu mojego komentarza :- I nie jestem żaden Smalec tylko Dj_Smalec
Nierozumiem tego, ze jak ktos jest chudy to radzicie mu wpierdzielac na mase wszystko co popadnie. Przeciez nie chodzi o to zeby obrosl w smalec (co jedzenie fruktozy zapewnia), tylko zeby przybral na masie. Znam goscia, ktory myslal, ze jedzac produkty o wysokim ideksie glikemicznym zostanie pakerem. Tez sobie mowil "przeciez jestem taki [...]
[...] - nie da się dokładnie odpowiedzieć na pytanie "jak często" można to jeść... Tłuszcze roślinne (oraz inne o dużej zawartości nienasyconych kwasów tłuszczowych, jak smalec) poddane wysokiej temperaturze utleniają się i dodatkowo powstaje trochę izomerów trans (które psuja wrażliwość insulinową i ułatwiają nabieranie fatu). Czyli [...]
[...] i w dość wysokiej temperaturze. Chociaż jeśli jest to marynata z dodatkiem ziół i przypraw, to antyoksydanty w nich zawarte częściowo na pewno niwelują szkodliwe zmiany zachodzące w oleju pod wpływem temperatury. Lepszy jednak byłby typowy tłuszcz odporny na wysokie temperatury i dłuższą obróbkę, jak olej kokosowy, smalec, masło klarowane.
jak dodasz kcal to i BTW się zmieni. %-) ale białko może zostać. ;-) Urozmaicenie czyli nie sama pierś, ryż, owsiane, twaróg i oliwa, a wołowina, wieprzowina, chude i tłuste ryby, kasze wszelkiego rodzaju, awokado, oleje, masło, smalec, kokosowy itp, itd.
mała zawartość tłuszczu, to nie masło czy smalec,że mniej znaczy lepiej Ten tłuszcz to oleju MCT. wiecej białka lepszy od Monster Mass Różnica białka 2,21g na każde 100 g to dla mnie żaden argument.
aha czyli broda do klatki ? i zpowrotem ,i ile taka opaska kosztuje? Polska...Wrocław...Śródmieście I nie jestem żaden Smalec tylko Dj_Smalec Kliknij prosze http://www.pornstarguru.com/page.php?x=307205&m=2
eSDe smalec jestes. Co jest twoim priorytetem? Od tego trzeba by zaczac... MI SIE NIE PODOBA. Za duzo wody i fatu. Jestes dosc przy...Dieta redukcyjna a potem na mase + wlasciwy roczny cykl treningow i masz chlopie wyniki... Jak na razie jestes... nic ciekawego... 3+ (+ na dodany na sile) Zmieniony przez - x-ray w dniu 2006-04-15 04:08:49