1. Trening do redukcji nie ma prawnie nic. Redukcje robi się w kuchni i na ujemnym bilansie kalorycznym. Po treningu spodziewaj się wzrostu obciążenia. 2. Do pompek możesz użyć gumy power band, do podciągania też. Wraz ze spadkiem wagi podciąganie i pompki będą progresować bo wiadomo, mniej mięcha do dźwigania masz :) 3. Możesz włożyć rower - [...]
Jak czasem mi zostaje ryż to mieszam z płatkami owsianymi plus trochę masła orzechowego dla smaku i jest ok. Wieczorem jakoś już się nie chce uganiać po kuchni i kombinować coś więcej, dlatego wolę rano przygotować większość posiłków i mieć na cały dzień. Pozdrawiam
[...] pochłaniac minimum 240g białka, biorac pod uwage, ze w produktach z reguły na 100 g jest max 20-25g, strasznie ciezko tyle dostarczyc. Mało kto, jest w stanie cały dzien w kuchni spedzic, zeby przygotowywac posiłki, czy tez w sklepie na zakupach. Zreszta troche sprzeczne to sie wydaje, nawet "znienawidzeni" dzisiejsi kulturysci [...]
[...] dobrą radę jak nie zrobisz dobrej bazy siłowej w podstawowych złożonych cwiczeniach na wolnych ciężarach to zapomnij o kracie na brzuchu... po za tym "brzuch robi się w kuchni a nie na siłowni" Co oznacza tyle, że najpierw musisz mieć mięśnie a później dieta, żeby zobaczyć swój 6-ciopak. Jak będziesz siadał min. 2x waga ciała wyciskał 1,5 [...]
[...] z diety ile wlezie, a za jakiś czas, po miesiącu czy coś wrzucisz sobie trochę tych odżywek. Poza tym słodycze to wiadomo syf, ale można samemu przygotować coś słodkiego, na kuchni sfd jest milion przepisów na ciasta itd, które nie zawierają cukru zamieniającego się w fat. Dzięki za rady. dieta to praca i wyrzeczenia, które na początku mogą być [...]
[...] jadłem, jakieś pizze mrożone, pierogi i różnego rodzaju mrożonki o frytkach nie wspominając, to będzie lepiej, i tak już jest bo nie jem tych świństw tylko to co sam w kuchni przygotuje, kurczaka jem codziennie, bo jest tani i najłatwiej mi go przyrządzić, ryb nie lubię, efekty widzę nawet po tych 2 tygodniach i to nawet spore porównując do [...]
[...] w głowie tymi restrykcyjnymi dietami młodym co chcą zacząć ćwiczyć, nie każdy ma okazje zjeść 5 - 6 posiłków dziennie. Ja się po po prostu zdrowo odżywiam, zjem co sam w kuchni przyrządzę, nic przetworzonego w fabrykach, co nie jest w cale takie tanie jak by się wydaje ;p z rana zjem płatki Corn Flakes z mlekiem i białkiem, w pracy jem [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
1. Gazowana/niegazowana Twój wybór, smakowe omijaj. 2. Nie wiemy ile to jest garść, tłuszcze daj gdzieś 1.3g/kg jeśli masujesz, tłuszcze z orzechów/oliwy/oleju lnianego. 3. Waga to podstawa :) 4. Mi ze śniadania wychodzi 1200kcal :) Placki owsiane z Kuchni SFD możesz wypróbować, dobra odskocznia. 5. Sam musisz ocenić na czym bazuje przepis
[...] Wtedy będzie o wiele łatwiej. Niestety, jest takie powiedzenie, jak najbardziej trafne - ,,Kaloryfer robi się w kuchni". I bez odpowiedniego odżywania ciężko jest go wypracować. Po treningu węglowodany + białko. Jeśli ćwiczysz codziennie to być może właśnie nie dajesz swojemu [...]
[...] te proporcje odwrócić :'-(.On nie lubi uczucia przepełnienia po jedzeniu,ja niestety nie mam z tym problemu.Oczywiście dostosuję się do wszystkiego byle nie musieć stać w kuchni osobno dla dwojga.Ja ćwiczę fat burninig,na płycie nie wiem czy to jest dobre jako aeroby,czy lepiej rowerek,mamy też hantle z wymiennymi talerzami do 16 kg,ale co do [...]
[...] szkole obiad 16-18 - tradycyjny (zupa plus drugie danie) ryż/makaron/kasza + chude mieso/ryba + warzywa + oliwa = obiad kolacja 3-4 razy w tygodni - 20-21 - lekkie potrawy kuchni śródziemnomorskiej no i OK, byle bez pizzy i pasty Z ciężarami nie próbowałem.no to pora spróbować, a nawet czas najwyższy w tym wieku Rozejrzyj się za fajną siłownią [...]
[...] i wartościowego. Zjeść odpowiednią ilość, a następnie przez godzinę nie móc wysiedzieć i pójść do sklepu po 3 pączki. Po ich zjedzeniu nadal jestem głodny i idę do kuchni zjeść pół bochenka chleba z masłem... i nadal jestem głodny. Tu leży problem. Wyobraź sobie teraz, że podczas rygoru diety jakoś to wytrzymuję, ale liczę tylko za ile [...]
[...] w Prudential Center w Newark (New Jersey). - Z Rogerem pracowaliśmy nad szybkością, siłą ciosu i innymi elementami, ale nie będę zdradzał detali, bo to jest przepis z mojej kuchni przygotowań, a jak każdy dobry kucharz, nie będę zdradzał swych tajemnic. Widziałem wszystkie walki Chambersa, on zaś widział moją ostatnią z Nagym Aguilerą, gdyż był [...]
Jakiejs tragedi nie ma, a domyslam sie, ze mlody dosc jestes.... Daj na to sniadanie i platki i jajka, zebys potem glodny nie chodzil. Dania z kuchni SFD, nie zawsze sa na redukcje, a czest na diete masowa, wiec uwazaj i czytaj o skladnikach. Na jakas silownie chodzisz ? To podstawa... powodzenia, Zmieniony przez - bolek1970 w dniu 2009-03-12 [...]
Pieknie dziekuje za pomoc - za jednym razem rozwiales wszystkie moje watpliwosci. Wiekszosc suplementow juz stoi w kuchni - czekam na Cut i BCAA - a poniewaz akurat mam 2 tygodniowy okres roztrenowania - startuje we czwartek 13 maja. Zastosuje sie scisle do podanych porad - a pozniej podziele sie wnioskami - ale chyba to tego miejsce jest w innym [...]
Czysta miska i porzadny trening dzialaja cuda :-)) Poczekaj na konkretne zalezenia od szefowych, ale poczytaj w miedzy czasie to co dala Ci Saida i zwroc uwage na post "Co jedza Lejdis" bo mozliwe ze najwieksze zmiany bedziesz musiala wprowadzic w kuchni. Powodzenia :-)