[...] węgli. I idę zajmować się swoimi sprawami. Po 20 minutach wyłączam ryż i zostawiam go sobie w garnku aby doszedł. Po następnych 10 steamer krzyczy, że jest gotowy. Wracam do kuchni, otwieram pojemniki i szykuje żarcie na jutro. Do każdego porcję węgli (ryżu np) , białka (mięso) i te warzywa ze steamera. Przyprawy do smaku, zamykam pojemniki i [...]
[...] 5 gram, po treningu 10 gram, animal pak przed treningiem razem z no-xplode, carbo po treningu od zaru z glutaminą oraz x pandem/przed gaineram. w dni wolne rano glutamina 5 gram,następnie porcja x panda gainer do śniadania i między posiłkami. nieczytelne, podobnie jak przedstawiłeś produkty masz i uciekaj na trening albo do kuchni zdr.
jak masz je w foli to poczukaj jakiegoś pojemnika na nie i postaw do szawki w kuchni Siła płynie z krwią a duma razem z nią !!! jezeli jakoś Ci pomogłem kliknij w prawym rogu
Ja bym tam do kuchni nie dawał, bo większość matek ma jakiś dziwny trzyb myślenia , że ,,BIAŁKO=KOKS" a po co awantury w domu Leniwy i d****nie eksperymentujący Słabeusz Siła mięśni to 20% całej siły! 80% to wytrwałość i odporność psychiczna!!!
Ja je mam i trzymam na półce w kuchni w foli. Ona ma takie specjalne zamkniecie ( chyba ze je obciołeś ) Na obiadek np jem często jakąś pizze (duzo białek, sama ekspedientka mi to mówiła) jakieś chipsy i frytki (ziemniaki to też białka). Pozatym ja mam doskonały metabolizm i nie moge przytyć bo pokarm mi w mięśnie wchodzi a nie w mase. OT CO. [...]
właśnie w kuchni byłem i sprawdziłem, też mam Ybrrę i mi nie smakuje a piłeś tej Ybrry EXtra Virgin GRAND SELECTION czy jakoś tak?? droższa prawie 2 razy, ale podobno wsród oliw królowa (wg. etykietki )
[...] normalne posilki (bialko, tluszcz, wegle) do ok 2 w nocy, po tym czasie konczysz z weglami (bo niedlugo zawijasz do koja i lepiej zeby nic sie nie odlozylo)- ostatni posilek - przed snem 6-8 rano samo bialko - twarog, tuna itp) Jesli robisz na kuchni to podlaczylbym sie pod tamtejsza lodowke bo wiem ze bedzie ogromny wybor heh Pozdro
[...] https://potreningu.pl/articles/728/warzywa-lepsze-surowe-czy-gotowane Ot kilka pierwszych odpowiedzi po skorzystaniu z wyszukiwarki. Fajne narzędzie, polecam bardziej niż parowar. Ten po początkowym entuzjazmie szybko Ci się znudzi i będzie jedynie zajmował miejsce w kuchni. Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-05-13 10:05:04
Ona nie jest czarna, tylko po prostu mocniej brązowa ;) Głównie przyprawy chyba tak czernieją. No i nie jest to smażenie długotrwałe typu choćby 10 min. To jest walnięcie kuchni na full i około 5 min obróbki termicznej - białko ścina się w ciągu 2 min, pozostałe 3 jest na to, żeby bardziej przypiec i odparować wodę. Zmieniony przez - Granathar w [...]
Generalnie nie wiem czy w kuchni przeciętnej osoby jest coś takiego jak długie smażenie, jak i jak ktoś ma jakikolwiek kunszt kulinarny, to zapewne wie, że mięso powinno robić się w stosunkowo niskich temperaturach. Co do oliwy, do smażenia jakiegokolwiek nadaje się super, jednak jest jedno ale, o ile ktoś kupuje na prawdę dobra oliwę - nie po to [...]
kiedy będziesz stosował i z czym masło orzechowe gdby nie ten cukier i olej całkiem kup lepiej orzechy dodaj oliwy z oliwek szczyptę soli i zrób sam przepisu szukaj w kuchni
ćwiczenia na brzuch to tylko mały dodatek . Tak jak chłopacy napisali nad brzuchem należy pracować w kuchni i dojście do wymarzonego 6-paka może trwać lata ;p Także chłopaku jak chcesz osiągnąć wygląd tak jak te koksy z okładek to na pewno nie dasz rady do wakacji ;p Zmieniony przez - Roxed w dniu 2014-05-31 13:32:42