[...] 88% Treka to bialka mam dosyt. mam bialko 3D na dzien pije je o 9 i okolo 16 (po półtora miarki) i mam takie na noc Night Blend Protein cos takiego (nie chce mi sie isc do kuchni czytac:) ale to cos takiego wiecie ocb) no i tego tez poltora miarki na noc. takze mysle ze bialko ok ... o tluszcze nie martwie sie nic a nic ... moze czasami troche [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Będę się starał jeść na masę, aczkolwiek to nie będzie jakaś bardzo dobra dieta, bo problem w tym, że mieszkam w internacie, nie do końca mam wpływ na swoją dietę, nie ma tam kuchni dla mieszkających, nawet nie ma gdzie ryżu ugotować, także jakieś z domu będę brał, czasem wyskoczy sie na miasto na kurę z ryżem. Także nie będzie jakiejś fest diety.
[...] też tam ćwiczenia dla połamańców, czyli osób z wadami postawy. Nie zastąpi to oczywiście wizyty u fizjoterapeuty, którą naprawdę polecam. Robienie brzucha zaczyna się... W kuchni. Osoby początkujące nie powinny w ogóle tracić czasu na jego ćwiczenie. Wystarczą im treningi siłowe, w których brzuch działa jak stabilizator. Nie jesteś jeszcze na [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
czymkolwiek, zjedz sobie platki owsiane, ale nie jedz takiego gowna. idz do kuchni sfd i popatrz na produkty tam serwowane. to czy beda efekty najstarsi gorale nie wiedza%-) jak wyszlo ci zapotrzebowanie 3100 to daj 2800-2700 na poczatek
Diet tu nie układamy, a jedynie poprawiamy twórczość własną. Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. [...]
[...] siły, masy, albo wytrzymałości. Notujesz objętość i intensywność treningu i patrzysz jakie parametry działają na Ciebie w danej jednostce czasu. 3. Kaloryfer robi się w kuchni... Brzuch rozwiniesz ćwiczeniami wielostawowymi i różnego rodzaju izolacjami. Nie ma sensu robić osobnego programu na brzuch. Masz podwieszony bodajże w tym dziale [...]
jak się nie zaczniesz interesować dokładnie tym co jesz to zapomnij o jakimkolwiek rozwijaniu tych swoich pleców na drążku jak i maksymalnym wyciskaniu tłuszczu, podstawą zawsze będzie miska, czyli zaczynasz od kuchni i na koniec dopiero trening
[...] agencje i po trzech miesiacach dostac pernament ale to jest jakies 30% szansss... Jest jeszcze jedna opcja jak jesteś pracowity to możesz iść do ciapkow na myjnie lub do kuchni i ***ać 14 dziennie wtedy na pewno zarabisz dobre pieniądze bo wkoncu funt stoi prawie 5 zl wiec nie jest jakos jeszcze tak zle:) znam ludzi którzy wala po 500-600 [...]
Kombinuj i twórz w kuchni różnego rodzaju posiłki. Z tego co wkleiłeś, to wydaje mi się, że Ty nie masz podstaw wiedz o odżywianiu. Jedząc w ten sposób każdy by się porzygał po tygodniu.
[...] nie zażywając środków dopingujących? - Każdy zawód ma swoje tajemnice. Księża mają swoje tajemnice, prokuratorzy, dziennikarze. I strongmeni też. O zawodowej "kuchni" rozmawia się w zamkniętym gronie – odpowiedział Mariusz na pytanie o zażywanie środków dopingujących przez strongmanów - Spróbuję raz jeszcze: [...]
[...] fakcie. po samym FT3 da sie coś wywnioskować.BF ciężko mi określić powiedzmy że dalej brzuszek mam a chciałbym się dociać do kaloryfera.I tak wiem brzuch robi się głownie w kuchni.Mam dopiętą diete,treningi silowe i robie aero o różnych częstotliwościach by cały czas zaskakiwać organizm.Poprostu myśle że problem może być qw hormonach,ponieważ [...]
Chyba, że masz np z migdałów - to lepiej, ale najlepiej byłoby zrobić samemu. W kuchni sfd był kiedyś przepis, który możesz dowolnie modyfikować(poszczególne orzechy). ;-)
[...] sie z bólu posrał. "Te ochraniacze powinny byc nie za grube zeby mozna bylo jednak utwardzac te nogi;) Jest jeszcze inny sposob, troche hardkorowy- mozna wziasc walek z kuchni i ''walowac'' sobie piszczele... w ten sposob niszczy sie naczynka krwionosne i mniej odczuwa sie bol..."--->nie wiem czy to żart,czy jak to odebrać.jak nie [...]
Możliwe, że trzęsące się nogi były spowodowane przerwą. Natomiast ja osobiście nie robiłbym przysiadów i ciągów na jednej sesji (zbyt duże obciążenie). Chyba, że jako ostatnie ćwiczenie to może bym zrobił. Co do stałego ciężaru to trochę lipa. Lepszy jest progres nawet na redukcji. Na siłowni robisz mięśnie, a w kuchni redukujesz tłuszcz:-)
Tego rodzaju ogólne pytania zadawaj w dziale "Odżywianie", a w "Kuchni" bardziej na temat gotowania ;). Jeśli chodzi o rodzaj kwasów tłuszczowych (omega3, omega6), to występują one w wielu ziarnach i olejach roślinnych, również w innych częściach roślin - np. awokado (owoc), portulaka (zielone części), rozmaite kiełki... Omega6 są powszechne i [...]