Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Ogólnie jeśli interesują Cie przepisy i zabawy w kuchni to zerknij do działu Kuchnia SFD znajdziesz tam sporo fajny dań jakie można ogarnąć i będą dietetyczne
Brzuch to się robi przede wszystkim w kuchni a nie w piwnicy ;-) czyli podstawa to dieta. Nie ma magicznych ćwiczeń pozwalających schudnąć tylko z brzucha. Trzeba ćwiczyć całe ciało i trzymać deficyt kcal wtedy tłuszcz zejdzie.
Jak dopiero zaczynasz to trening dla Ciebie http://www.sfd.pl/_Pierwszy_rok_trening%C3%B3w_-t906985.html Redukcję zaczynasz w kuchni, najpierw dograj odżywianie, mozesz poprosić o pomoc w dziale odzywianie lub kupic plan http://potreningu.pl/plan
Deca-Durabolin 50mg/ml, Undestor, Proviron, Clostilbegyt, Femara, Aromasin, Tamoxifen witamina C wiecej nie pamietam gigantmasx a idz no sprawdz czy cie nie ma w kuchni Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2011-02-14 12:41:49
Tutaj nie trzeba specjalnych przepisów. Po prostu zacznij kombinować w kuchni. Łącz różne warzywa, przyprawy, trochę np. fety, jogurtu, czy oliwy. Trochę inwencji. Jak nie zaczniesz tworzyć, to nigdy nie nauczysz się.
Rzeźbę robi sie przede wszystkim w kuchni i na sali treningowej/siłowni. Konstruując pytanie w taki sposób jak Ty, dałeś do zrozumienia, że nie masz pojecia czym są odżywki oraz do czego służą.
Brzuch wyrabiamy w kuchni Podstawą jest DIETA i to ją stawiamy na 1 miejscu Przysłowiowy kaloryfer, czy sześciopak osiągniemy dopiero po uzyskaniu niskiego poziomu tkanki tłuszczowej w organizmie Katowanie brzucha tysiącami powtórzeń nie ma sensu, efekt będzie odwrotny do założonego Nawet jeżeli będziemy mieli dobrze zbudowany brzuch, a będzie go [...]
Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. [...]
ja akurat w ogole nie pije mleka od lat, nabialu tez nie jadam z wyjątkiem tego, kiedy robie sernik z kuchni sfd raz na kilka miesiecy. Niemniej jednak on nie schodzi do 6% bf, ani nie wychodzi na scene, wiec porcja mleka czy twarogu szkód nie narobi
w takich chwilach uwielbiam zadać to pytanie: a jak trzymasz dietę, skoro nie posiadasz wagi w kuchni, żeby sobie po prostu zważyć? a skoro nie ma wagi = nie ma diety = żadne białko nie jest Ci potrzebne.
[...] chromowane (to chyba takie pokrycie jest) to nic im nie będzie. Ja mam takie o leżą w garażu nie ogrzewanym zima lato i tak już ponad 6 lat i nic im nie jest. Ryż moze jest dobry ale na telefony, sztangę wystarcz suchą szmatką przetrzeć, lub otwórz okno w kuchni by mara miała jak uciekać. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2017-10-15 13:15:38
[...] spozywac takze tluszcze nasycone by byly zachowane odpowiednie proporcje (1:2:1 lub cos kolo tego(nasycone, jednonienasycone, wielonienasycone) a unikac trzeba trans. Musimy tez uwazac by nie spozywac zbyt duzej ilosci omega 6 do omega 3 co jest utrudnione ze wzgledu na uzywane w naszej kuchni oleje. i nalezy wiedziec na jakich tluszczach smazymy