Niestety branie gotowców z internetu to kiepski pomysł. Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do jej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - [...]
Jakie więcej kardio? Jak tego kardio już jest za dużo. Bieganie przy wadze 100 kg to też lekko chybiony pomysł.Dieta mało odżywcza. I pyatnie, czy dziewczyna jadła takie powiedzmy "europejskie" żarcie, czy jadła rzeczy z kuchni indyjskiej? Bo taka radykalna zmiana systemu żywienia, produktów może doprowadzić do problemów trawiennych.
[...] dobrą radę jak nie zrobisz dobrej bazy siłowej w podstawowych złożonych cwiczeniach na wolnych ciężarach to zapomnij o kracie na brzuchu... po za tym "brzuch robi się w kuchni a nie na siłowni" Co oznacza tyle, że najpierw musisz mieć mięśnie a później dieta, żeby zobaczyć swój 6-ciopak. Jak będziesz siadał min. 2x waga ciała wyciskał 1,5 [...]
[...] http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBI%C4%86_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIA%C5%81U%2E-t922822.html. Po drugie - nie ma miejscowego chudnięcia, niestety... 6 paka wyrobisz w kuchni, nie brzuszkami, bo to tak nie działa. Jak chcesz chudnąć odpowiedni deficyt (tutaj masz wzór, jak obliczyć zapotrzebowanie: [...]
[...] przy swoim wzroście. I faktem jest, że szalone wysiłki, aby osiągnąć tak nienaturalnie niską wagę mają wpływ na ich zdrowie i równowagę psychiczną. Lester Piggott miał w kuchni szafkę pełną czekolady. Mógł stać przed nią godzinami, ćwicząc silną wolę. Większość innych dżokei nie musi torturować się w aż tak wyrafinowany sposób. Uważają, że [...]
Od tygodnia jem mniej więcej 1900-2200kcal, nie ćwiczę ponieważ grypa mnie dopadła. Jem potrawy typu ta dieta bądź inne znalezione w dziennikach i kuchni. Dzisiaj się zważyłem. Waga pokazała +0,8kg. W ciągu całego tygodnia wahała się od 88,5 do 89,5 a dzisiaj wskoczyło 90... nie wiem co robić, nie zwracać uwagi na krótkookresowe pomiary?
6pak robisz w kuchni, a nie suplementacja tak wiec od tego trzeba zaczac. bialko to im innego jak jedzenie w proszku wiec jesli zamykasz dzienna podaz bialka nie widze zadnego sensu w dod suolementacji. spalacz? jakis delikatny termogenik.
co oznacza 'zwycięzca' konkursu? napisaliście co jest wymagane do wzięcia udziały w konkursie, ale czym się kierujecie w wyborze 1szego miejsca. próbujecie wszystkich dań szefowie kuchni ?%-) smak jest kwestią dosyć względną jak i porównywanie potraw czy przepisów, postu dla mnie to niepoprawny konkurs
[...] prędzej, czy późnej będzie miało negatywne skutki. Dietę można łatwo urozmaicać, a przy okazji może być prosta i szybka w przygotowaniu. Kwestia chęci i doświadczenia w kuchni. https://potreningu.pl/artykuly/dietetyka-i-zdrowe-odzywianie/dlaczego-dieta-powinna-byc-urozmaicona-914 Możesz przecież przygotować posiłki np. raz na trzy dni i [...]
Brzuch ćwiczy się w kuchni przy stole, a nie w domu brzuszkami ileż razy można to powtarzać !! Jaki ma dawać efekt to bieganie ? PS. Jogger Ty jeszcze tutaj, ja tam z paczki Tyki, czasem podczytuje czasem nawet coś skrobnę
Ja sobie ukladam dietke na bierzaca tyle , ze wszystko waze licze i sumuje . tzn druknolem sobie tabele z rzeczami ktore powinienem i moge jesc. W kuchni stoi waga (z dokladnoscia co do 0.1 g hehe) i patrze mniej wiecej ile musze zjesc . Jesli dobrze trafie to dziennie dostarczam z pozywienia 100-140 g bialka reszte dokladam przed snem w [...]
[...] z serem zoltym, jajkiem, kielbasą, pomidorem odzywka białkowa (zeby zapobiec katabolizmowi, bo w czasie pracy zwykle nie jem, chyba ze cos mi sie uda znalesc, bo pracuje na kuchni, ale to zwykle pizza) tutaj też dałbym żarcie z pojemnika po pracy, w drodze do domu: pizza albo makaron (teraz coraz czesciej makaron) brak źrófła białka, warzyw, [...]
Zapotrzebowanie policz pierwszym podanym przeze mnie wzorem, uwzględnia wszystkie czynniki, także wyliczone zapotrzebowanie teoretycznie powinno być zbliżone do rzeczywistego - pamiętaj, że wyliczenia to tylko baza na start, dalej liczy sie obserwacja organizmu, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie [...]
[...] osteoporozie, a także przeciwnowtworowo, dzięki zawartości izoflawonów. Najbardziej powszechnym produktem uzyskiwanym z soi jest tofu – sojowy twarożek, który wywodzi się z kuchni chińskiej. Powstaje w procesie koagulacji mleka sojowego. W zależności od dalszej obróbki uzyskuje się wiele odmian, np. naturalny, wędzony, marynowany. Produkt [...]
[...] Unoszenie nóg pojedyńczo ze spięciem 2x20 Unoszenie obu nóg ze spięciem 2x20 Zdjęcie tych chlebków to było na dobicie makro;) 2 kromi chleba tostowego z biedronki graham 100gram Cream Chesse 5%Fat i mandarynki tyle co widać na kanapce , reszte 220g zjadłem w drodze z kuchni do pokoju:D Zmieniony przez - FrenchKiss w dniu 2014-10-30 22:16:01
[...] zalezy to od ilości tych kanapek i reszty odzywiania bo np wszytsko jest ok a jedynie w pracy zjesz dwie kanapki z konserwą. Pytanie też dlaczego takie odzywianie, nie ma kuchni żaden problem można kupić grila elektrycznego, rice cookera, czy kuchenkę na 1-2 palniki i sobie dobrze radzić. Czy np jak się jest w domu to narobić trochę pieczonych [...]