MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
georguTak stopy są symetrycznie. Po drobnej kontuzji która ostatnio miałem jeszcze nie siadam w 100% komfortowo
Pytam bo na filmiku nie do konca to widac :)
FighterXgeorguTak stopy są symetrycznie. Po drobnej kontuzji która ostatnio miałem jeszcze nie siadam w 100% komfortowo
Pytam bo na filmiku nie do konca to widac :)
Fakt, nie był to filmik po którym można by to ocenić
29.05.2018- redukcja dzień 37
Pull- hiper
Ściąganie drążka wyciągu górnego: 52kg/10 x4
Ściąganie trójkąta wyciągu górnego do klatki: 3s
Przyciąganie drążka wyciągu dolnego do klatki: 43kg/12 x 4
Wiosło na hammerze z osią obrotu na dole: 3s
Podciąganie hantli do klatki na ławce 45*: 22kg/8 x 3
Face Pull: 3s
Uginanie ramion z hantlami podchwytem: 14kg/12 x 4
Młotki: 7,5kg/max x 3
Unoszenie nóg na poręczach 3s
Allahy: 3s
Interwały 20s/40s x 15
Cardio: 15min
Trójkąt do klatki:
Dolny wyciąg:
Trening w miarę wszedł, siły specjalnie nie było, ale trening taki w miarę ok
Jutro trzeci dzień treningowy z rzędu (push-hiper), bo ponoć czwartek ma być ostatnim dniem upałów, więc trzeba go wykorzystać
Dziki cziken, carbonara, krem z brokuła
Co do Dzikiego Czikena, to obiecałem opinię, więc ją wyrażę
Na pierwszy ogień poszedł z kaszą bulgur w sosie śródziemnomorskim z warzywami. Przyznam, że na taki wybór skłoniła mnie opinia, którą widziałem na FB
Zacznę od przygotowania. Ja zabrałem czikena do pracy. W pracy mam mikrofalę. Wg instrukcji nakłułem folię zabezpieczającą i na 2 min do mikrofali. Banalnie proste do przygotowania jeśli ma się mikrofalę Można też grzać na patelni czy w kąpieli wodnej
Smak, chyba najistotniejsza kwestia. Przyznam, że do takich 'wynalazków' podchodzę sceptycznie, ale byłem zaskoczony. Może nie jest to danie spod ręki Pani Gessler, ale jest ono wg mnie smaczne. Kawałki kurczaka w sosie, kilka oliwek oraz kasza z dodatkami. Mi smakowało
Co do wielkości porcji to jest ona niewielka i mimo, że kcal są mocno obcięte, to była to dla mnie taka hmm... 'przekąska'. W daniu wg tabeli jest 30g białka. Szczerze mówiąc to nie wiem skąd Kurczaka jest ok 70g, kaszy pewnie z 50g. Chyba, że sos został wzbogacony jakimś WPC W sumie, to nie sprawdziłem na etykiecie (ja głupi!). Ale patrzę teraz na drugi smak i nie widzę nic co by podbijało zawartość białka... Nie ważne.
Jak ktoś chce zamówić na testy to śmiało można Jeśli chodzi o codzienny użytek, to nie jest to dla mnie Jako posiłek musiałbym kupić przynajmniej 2 porcje
Jutro przetestuję w sosie słodko-kwaśnym.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
anubis84W takich lakierkach to bym miał z + 10 kg spokojnie
kościółkowe
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Kolejny trening za mną. Właściwie to trzeci pod rząd. Jutro upragniony odpoczynek.
Push-hiper
Siady HB: 60kg/8 x 3; 50kg/16
Wykroki ze sztangą: 30kg/20 x 3
Wyciskanie hantli na skosie: 20kg/10 x 4
Wyciskanie sztangielek razem, skos ok 50*: 10kg/16 x 3
Wyciskanie hantli siedząc: 10kg/20 x 4
Łączona: unoszenie w przód + bok: 10kg/16 x 3
Francuz łamaną leżąc: 30kg/12 x 4
Interwały: 20/40 x 15
Cardio: 15min
Też nie idealnie postawiłem tel, ale już trochę lepiej widać, że symetrycznie
Trening nieco inny niż dotychczasowe, a konkretnie powrzucałem wyższe zakresy. Bardzo fajnie się podpompowało Zmęczenie już doskwiera i w trakcie treningu przechodziły myśli żeby odpuścić cardio, później interwały, a na końcu żeby w ogóle pominąć i cardio i interwały. Ale powiedziałem sobie, że 'nie ma miękkiej gry' i trzeba zapieprzać
Dziki Cziken 2
Dziś w sosie słodko-kwaśnym. Przygotowanie i wielkość porcji analogiczna do wczorajszego wpisu. Smak? Smak tak jak i w poprzedniej wersji całkiem wporzo. Ogólnie jestem mile zaskoczony smakiem owych potraw, bo tak jak pisałem wczoraj. Sceptycznie podchodzę do takich 'wynalazków'
Tutaj znalazły się pędy bambusa, inne warzywa, więc można spokojnie porównać to do dań 'słoikowych'. Ocenił bym je na podobnym poziomie smakowym. Dupy nie urywa, ale jeść się da
Także ogólnie produkty oceniam na spory +. I nie piszę tego ze względu na to, że jestem moderatorem czy tam jakieś inne pierdu pierdu. Nie mam w obowiązkach chwalenia produktów SFD, ba w sumie to nie mam żadnych obowiązków jako moderator- poza aktywnością na forum
Schabix, młode źmiory i mizeria
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
mrozone truskawki
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- 471
- 472
- 473
- 474
- 475
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500
- 501
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509
- 510
- 511
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- 523
- 524
- 525
- 526
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- ...
- 536