Prawda ze kopia tez działa ? Cabaser kopia robiony przez ta sama osobe tez pierwsze partie dzialaly, pozniej totalny gips, ale osoby ktore maja z tego profity beda zapewne polecac kopie Imperiala. Kopia fragmentu imperiala juz w tej chwili zawartosc jest zerowa.
Nie wszystko złoto co się świeci... Aczkolwiek u mnie lab kompletnie nie jest znany. Kolorowe opakowania to nie wszystko, najlepiej by było po prostu sprawdzić na zawartość środka aktywnego i wtedy zakupić siebie większą. Ilość danej partii jeśli okaże się że jwta ok. Zawsze w przypadku nowych wypustow na rynek trzeba uważać. Aczkolwiek podstawy [...]
[...] . Ionsa brał bym na końcu bo w ampach .Ja musze mieć viale 10 bo wygoda lub ew 20 jak był kiedyś advanced Postawić najpewniejszy lab na końcu stawki bo w ampach ...to już zawartość spada na dalsze miejsce ? Może kolor też ważniejszy ? Też wolę viale ale biorąc całokształt pod uwagę wybieram dalej IONS. Kolego każdy środek z każdej parti mam [...]
[...] . Ionsa brał bym na końcu bo w ampach .Ja musze mieć viale 10 bo wygoda lub ew 20 jak był kiedyś advanced Postawić najpewniejszy lab na końcu stawki bo w ampach ...to już zawartość spada na dalsze miejsce ? Może kolor też ważniejszy ? Też wolę viale ale biorąc całokształt pod uwagę wybieram dalej IONS. Kolego każdy środek z każdej parti mam [...]
To wytłumacz, czemu jak wysyła się oral dobrego labu do badania, to zawsze wychodzi deklarowana zawartość co do powiedzmy tych 0,5mg, nawet mniej? Taki fart, że zawsze się wyśle ta tabletkę gdzie jest więcej substancji? Wybrałoby się inną, to już by wyszło z 2mg mniej. Ale dziś hm trafem nigdy tak się nie dzieje. Z kolei jak bada się jakieś g****, [...]
[...] trochę danych i natrafiłem na coś takiego: Co to jest kumaryna? Zgodnie z unijnym prawem, obowiązującym również w Polsce, w produktach spożywczych maksymalna dopuszczalna zawartość kumaryny wynosi 2 mg/kg produktu. Jedynie w przypadku cynamonu jako przyprawy nie ma regulacji prawnych odnośnie limitu kumaryny. Mimo to wykryte ilości kumaryny w [...]
Jeden z nowszych raportów: Łoźna.K.; Biernat.J. Występowanie aresenu w środowisku i żywności. ROCZN. PZH 2008, 59, NR 1, 1-7 I kilka starszych, dotyczących różnych grup żywności: Zawadzka T. , Mazur H.: Ocena higieniczna środków spożywczych w zakresie zawartości metali szkodliwych dla zdrowia. Roczn. PZH 1985, 36(5), 361 – 371 Zawadzka T., Mazur [...]
[...] nie. Nie, ponieważ w surowej marchwce skrobia jest chroniona przed trawieniem przez błony komórkowe zbudowane z niestrawnej celulozy. W gotowaniu błony ulegają rozerwaniu i zawartość staje się dostępna dla enzymów trzustkowych. Natomiast surowa marchewka dociera niestrawiona do jelita grubego, gdzie dopiero bakterie uwalniają substancje odżywcze [...]
[...] Zmuszanie ustroju do pracy z zupełnie pustym żołądkiem jest dla niego dużym obciążeniem. To prawie tak samo, jak wymaganie od samochodu jazdy z pustym bakiem. Nad ranem zawartość glukozy we krwi jest najniższa, dlatego konieczne jest spożycie posiłku umożliwiającego wzrost poziomu glukozy. ŚNIADANIE - WAŻNE DANIE Jako najistotniejszy posiłek [...]
[...] je nawet pogarszać! Zapotrzebowanie na białko u poszczególnych osób jest bardzo różne i uzależnione od wielu czynników, szczególnie żywieniowych, takich jak: skład diety, zawartość węglowodanów i tłuszczów w pożywieniu oraz sama jakość białka. Zapotrzebowanie to zmienia się także w zależności od wieku, płci, stanu organizmu, oraz stopnia [...]
[...] Ale pamiętam, że przed wakacjami jak robiłem szkolenie w Wawie z suplementacji dla dietetyków to pojawiały się głosy z sali, że jeśli wit D to tylko leki, bo w suplach zawartość tego związku bywa różna, padło stwierdzenie że na 7 przebadanych preparatów w żadnym zawartośc nie była tożsama z deklarowaną. Ale nie zatrzymałem się przy tym [...]
[...] Ale producenci, dbający o swoich konsumentów, stosują takie technologie, gdzie po procesie palenia usuwane są dodatkowo tzw. łuski kawowe. W ten sposób także obniża się zawartość substancji drażniących, mimo iż na rynku te kawy nie występują pod nazwą "niskodrażniących". Również, aby w naparach było mniej substancji drażniących i [...]
Nie znam dokładnie swojej wagi, bo mi się waga popsuła i do tej pory nie kupiłam, ale myślę,że tak koło 52 - 54 kg ważę. Wzrost 161 cm, wiek 36 lat, zawartość tłuszczu w organiźmie - jakieś 21% z hakiem (mierzone wg sposobu Khaina). Przyjęłam ok. 108 g białka na kg wagi ciała, ww do 30 g dziennie, reszta tłuszcz. Jem jaja, makrelę wędzoną, ser [...]
sadze ze lepiej wazyc po smazeniu (oczywiscie w tym konkretnym przypadku) z racji tej, ze z pyrek umyka woda . Jednak po zastanowieniu stwierdzam ze PRZED, poniewaz zawartosc wody w produktach zostala uwzgledniona wlasnie przed obrobka cieplna. pozdrawiam Zmieniony przez - CzarnyOlek w dniu 2004-09-26 00:23:11
wiec koło (mniej więcej) 20mg maja 3 włąsnie - toć mówie (koło 18mg dokładniej) 3tabsy / 3x dziennie zacznij od 1 jak chcesz - po 2 dniach zwieksz do 2 i po nastepnych 2 dniach do 3 i jak to pierwsza Twoja przygoda z ewą - to wystarczy Ci - zreszta sam zobaczysz ale dawka 60mg to takie minimum (no ..powiedzmy minimum-optimum) - i raczej tego [...]
[...] i jeśli jest go zbyt dużo (załóżmy więcej niż 10-12 %) to czy mnożenie przez całą masę ciała nie daje wyniku błędnego??? przykład I osoba ma 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 7% II osoba 190 cm wzrostu i waży 120 kilo a zawartość tłuszczu to 20 % czy makroskładniki w obydwu przypadkach mają być przeliczane do 120 kilo???