SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Zamkłem spam.otwieram temat, Dex do nauki taki poemat

temat działu:

ActivLab

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 6091876

Ankieta

Nowy temat Temat zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 1601 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 6483
A wiecie co, u mnie w okolicy gdzies ponoc zbunkrowana jest fabryczka w której z Norwegii sciagaja łososie, wiozą je tu na przerobienie i z powrotem jakieś 400 km do Gdańska na prom i do Norwegii xD

Taka tu tania siła robocza na wioskach, bot o gdzies poza miastem jest i ludzie z wiosek tam robia :D Przerabiaja te łososie na cos i oplaca im sie bardziej w glab Polski to robic niz w Norwegii
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 246659
Apropo diety to trzeba zadzwonic na kuchnie
...
Napisał(a)
Początkujący
GZ1948
co wracasz Arabe na siłke czy nie masz czasu na djete xD

Nie no ide jutro, juz sie doczekac nie moge
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 635 Napisanych postów 41491 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 246659
Arabanhuo
A wiecie co, u mnie w okolicy gdzies ponoc zbunkrowana jest fabryczka w której z Norwegii sciagaja łososie, wiozą je tu na przerobienie i z powrotem jakieś 400 km do Gdańska na prom i do Norwegii xD

Taka tu tania siła robocza na wioskach, bot o gdzies poza miastem jest i ludzie z wiosek tam robia :D Przerabiaja te łososie na cos i oplaca im sie bardziej w glab Polski to robic niz w Norwegii
Outsourcing. Pierwsze slyszysz?
...
Napisał(a)
Początkujący
warezz
Apropo diety to trzeba zadzwonic na kuchnie

chvj ci w cyc nie mow juz nic xD
...
Napisał(a)
Początkujący
warezz
Arabanhuo

Outsourcing. Pierwsze slyszysz?

Ale aż tak...
...
Napisał(a)
Ekspert
Sluchaj stary. Dzwoniac w IRE na infolinie UK dla Apple gadasz tak naprawde z kolesiem w Indiach. Oszczedzaja na tym miliony
...
Napisał(a)
Początkujący
Jak dla mnie Kapitalizm zaszedł za daleko. Duże koorporacje niszcza wszystko, rynek jest tak zaj**any wszystkim że to jest masakra. Ale kiedyś to wszystko j**nie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Haha

Pakuj mandzur i wal na lotnisko
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1016 Napisanych postów 57063 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1014344
wez mi zamuw tez cos na kuchni Warezz

udko z kurczaka i kluski w koncu niedziela

Zmieniony przez - GZ1948 w dniu 2015-11-08 14:18:58
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat zamknięty
Poprzedni temat

Odwiedź stoisko ActivLab na FIBO 2015! sprawdź nowe produkty - poznaj nowe możliwości

Następny temat

Najnowsza linia suplementów marki ActivLab - Run & Bike - podnieś swoje możliwości !

electro
Polecane artykuły