...Zależy mi na ładnej wysportowanej sylwetce, beztłuszczowej no i wysokim poziomie samoobrony. Chyba 3x SW i 2x FBW styka na raz...Styka ;-) Ale beztłuszczową sylwetkę robisz w kuchni ;-) A odnośnie ćwiczeń, to wyrzuciłbym jedno wyciskanie i uginanie prostą sztangą a w ich miejsce dał podciąganie i wiosłowanie.
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
wiadomo ze lepiej jak bedziesz sobie urozmaical te posilki, nie kazdy jest w stanie jesc dzien w dzien to samo, ale jezeli Ci to nie przeszkadza to mozesz tak jesc, sam tak robie w tygodniu bo nie mam czasu sie bawic w kuchni i jest wygodniej
mase miesnie zbudujesz w kuchni trening - jesli umiesz prawidłowo korzstac z maszyn, znasz juz swoje ciało i jak reaguje na trening - tak, na maszynach zbudujesz dobra sylwetkę
równie dobrze mógłbym użyć argumentu że jak nie umiesz rozmawiać z ludźmi to idz do kuchni bo jak sie przez 22l życia nie nauczylaś to juz sie nie nauczysz
[...] kosc przebiła by mu mózg o by ****a wykitował na miejscu, Ty jakbys wyszedl ryj w ryj z Tysonem to bys oddawał kał pod siebie i wył do przodków zeby cie zabrali. Idz do kuchni, przypiardol sobie młotkiem w koscil policzkową tak zeby ci sie skruszyła, i potem przypiardol raz jeszcze. I powiedz komus zeby napisal tu na forum potem w jakims [...]
[...] mowiac to ja nawet juz nie mam na to ochoty, jem 6 posilkow dziennie co okolo 2,5h , na 2-3 z nich wogle nie mam apetytu tzn jestem juz pelny po poprzednim posilku, a w kuchni to przebywam najwiecej czasu sposrod wszystkich domownikow, dlatego juz kombinuje tak zeby bylo najszybciej i najprosciej oraz W MIARE smacznie heh, poza tym teraz to [...]
Nie logiczne jest to co piszesz , spalanie tkanki tłuszczowej zaczyna się od kuchni a aktywność fizyczna tylko ma w tym pomagać . Radzę robić aeroby lub interwały w celu spalania tkanki tłuszczowej z odpowiednią dietą .
Jak bylem we Wloszech to tam w kazdej restauracji do posilkow dodawana jest oliwa w dzbanuszku, jedzac w roznych restaruacjach w roznych miastach Wloch wszedzie oliwa w smaku byla bardzo ostra, rozmawialem z jednym z szefow kuchni powiedzial mi ze ostry smak oznacza wysoka jakosc oliwy. A z mojej oceny Wlosi znaja sie na rzeczy POZDRO
Codziennie robię brzuszki po około 100 powtórzeń Czyli pracujesz na dyskopatię, a nie kaloryfer. Kaloryfer zaczyna robić się w kuchni. Kolejnym krokiem jest trening rozbudowujący mięśnie. I NIE są to brzuszki. Chcesz konkretnych porad, spełnij warunki, o których napisano wyżej.
i dobrze ze lubisz wymyslac.w kuchni trzeba miec wyobraznie bo gotowanie jest sztuka nie tylko suchym przygotowaniem niezbednikow do zycia:-0 pozdrawaim
Masę robisz w kuchni. Sam rodzaj treningu nie jest aż tak istotny. Zarówno dobry split jak i dobre fbw się nada. 2,5h to zdecydowanie za dużo wiec split który robisz zapewne dobry nie jest
[...] męśnie do pracy co za tym dalej idzie, regeneracja tychże mięśni podczas których włokna mięśniowe się zwiększają, co za tym dalej idzie zwiększają swoje obwody. A co do kuchni to żona robi posiłki i to całkiem niezłe. Inaczej ułożę pytanie. Czy lepiej jest skatować mięśnie na jednym treningu i dać im tydzień odpocząć? Czy lepiej ćwiczyć je [...]
balon chociazby dlatego ze w pracy w kuchni zakłądowej MOŻE masz lodowke i nie chce Ci sie mieszac co 3h porcji w shejkerze...poza tym jest multum powodow dla ktorych mozesz trzymac gainera w lodowce jesli nie trzymasz gainera w lodowce to postaraj sie go rozrabiac w wodzie wrecz lodowatej zeby trzymala niska temp. i nie stawiaj tornistra na [...]
Najbardziej sprawdzona porada - ułóż dietę z ujemnym bilansem kalorycznym. Zacznij od policzenia zapotrzebowania dostosowanego do Twojej aktywność, w kolejnych linkach masz informację jak dobierać produkty, przepisy na urozmaicenie diety znajdziesz w Kuchni SFD. http://www.sfd.pl/-t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. [...]