SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

kuchni

  • Ciekawe...

    Post
    Sztuki Walki

    [...] przed pojedynkiem. Ja po prostu, jak to się brutalnie mówi, nie mam wtedy... głowy do dupy. Nawet nie wiem, czy mógłbym. Wiadomo, że można by zrobić jakiś szybki numerek w kuchni lub w łazience, ale do tego potrzebny jest odpowiedni nastrój. - Jaki rodzaj seksu lubisz najbardziej? - Każdy mi odpowiada, jeżeli tylko partnerka jest odpowiednia, [...]

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 1281 Data: 2007-11-30 07:54:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • proteiny - dylemat

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    jasne. ale pewnie zdajesz sobie sprawe z tego ze na wakacjach dostep do kuchni i sklepow jest raczej utrudniony wiec nie wyobrazam sobie wyjazdu w alpy gdzie glownym celem bedzie bieganie po sklepach za miesem. bierzesz pol plecaka z jadlem takim ktore sie nie zepsuje i z uzupelnieniem diety o makro/mikro skladniki trza sobie jakos poradzic. moze [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1216 Data: 2009-08-15 00:30:50 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Odżywka garnier nowy!

    Post
    Odżywki i suplementy

    [...] i wegli... chlopie , rozklad... rozklad tych bialek i wegli... ich stosunek do siebie ale co tam bede sie dopytywal i tak widac ze pojecia nie masz do czego gainer jest potrzebny. pokaz mamie przepis na batoniki z kuchni sfd , kup 1 kg bialka i niech ci sprobuje zrobic. jedz to zamiast gainera . gwarantuje ze jest to lepsze rozwiazanie dla ciebie

    Odpowiedzi: 8 Ilość wyświetleń: 3320 Data: 2009-01-17 15:03:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Jak zejść z diety

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    O kurcze znowu cały dzień w kuchni, zero wolnego czasu lipa... :/ No jakoś się będę starał

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 3185 Data: 2011-08-06 19:22:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • filety z kuraka

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    ja od dawna smażę "kuraki" panierowane w przyprawach na zwykłym oleju ( broń boże nie używać masła, smalcu i margaryna, heheh ), a że nie potrzeba go wiele... nie ma prawa nasiąknąć tłuszczem ... Zresztą kto eksperymetuje w kuchni ten wie ..

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 1994 Data: 2004-02-09 13:24:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Chleb Fitness z Piekarni Pod Telegrafem

    Post
    Informator ŚWIĘTOKRZYSKI

    o rany jeśli to ma być chleb naprawdę pełnowartościowy, to upiecz go sam jest dobry przepis w Kuchni SFD. te wszystkie całe fitnessy, "fit" są zazwyczaj tylko z nazwy.

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2607 Data: 2011-07-28 20:38:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • mass xxl a gainer

    Post
    Odżywki i suplementy

    Nie. Uważaj tylko żebyś nie wlał za ciepłego, bo Ci szejker wybuchnie . Ja jak dolałem gorącej wody do białka, żeby mi szybciej się rozpuściło to pół ściany w kuchni miałem zabryzganej .

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 1556 Data: 2008-06-19 13:59:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Problem z prostownikiem

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Nie będę zakładać nowego tematu, może ktoś pomoże. Mam problem z dolną częścią pleców. Gdy robie coś podczas stania na przykład w kuchni (coś czytałem żeby przekładać ciężar na pośladki) i jakiś czas temu kupiłem roller. Trochę porollowałem ale widocznie gorzej na plecy wpłynęło. Od pewnego czasu ból nie ustaje. U lekarza rodzinnego dużo się nie [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1119 Data: 2018-03-22 16:45:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Problem z prostownikiem

    Post
    Zdrowie i Uroda

    Nie będę zakładać nowego tematu, może ktoś pomoże. Mam problem z dolną częścią pleców. Gdy robie coś podczas stania na przykład w kuchni (coś czytałem żeby przekładać ciężar na pośladki) i jakiś czas temu kupiłem roller. Trochę porollowałem ale widocznie gorzej na plecy wpłynęło. Od pewnego czasu ból nie ustaje. U lekarza rodzinnego dużo się nie [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1119 Data: 2018-03-23 12:50:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Białka z jajek do kupienia w formie płynnej?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    chocby robiac omlet taki puszysty, bezy, krem czekoladowy nie robie tego aby pozbywac sie zoltek do jajecznicy, kulturysta nie jestem Natomiast bialek jaj uzywam w kuchni bardzo czesto i dla mnie taki wynalazek bylby przydatny. A co do odzywki to tez szczerze wole dodac bialek niz wlasnie proszku. Zmieniony przez - Termitek w dniu 2009-07-12 [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 2072 Data: 2009-07-12 13:47:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • omlety..mniam

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Dobra... ja mam pytanie jak zrobic ten omlet, poniewaz za kazdym razem wychodzi mi cos w rodzaju jajecznicy nie jestem mistrzem w kuchni... "Doskonałość tak samo nie jest nam dostępna jak nieskończoność"

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 3597 Data: 2001-12-30 14:13:58 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ile pić wody i co do niej dodawać?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    [...] woda czysta z butelki a owoce , kawy , herbaty , woda absorbowana podczas gotowania ryżu czy kaszy, woda z pozywienia itp . Co do soli to jeśli bedziesz bazował tylko i wyłacznie na dobrych produktach ( nie przetworzonych ) i nie będziesz jej używał w nadmiarze to prędzej mozesz nabawić sie niedoboru.Wszystko zalezy na czym bazujesz w kuchni.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 801 Data: 2020-03-04 05:52:01 Szacuny postu: 2 (cały temat: 0)
  • Odcinek lędzwiowy

    Post
    Zdrowie i Uroda

    no ulał mi się przez brak kuchni (remonty) i jedzenie na mieście ... :(

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1292 Data: 2018-08-10 16:12:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • CO lepsze do kreatyny i hmb ?

    Post
    NUTRIFARM&OLIMP

    [...] czas potrzebny do wchloniecia, scisla dieta itp nie widze potrzeby Moja osłabiona dieta będzie trwała około 3 miesięc, ale będe trenował bez zmian tylko w innym miejscu i bez swojej kuchni. poszukaj odpowiedzi w podpowiedziach wyzej i ew dopytuj :D ulatwiloby odpowiedz omowinie makroskladnikow w diecie oraz podanie wagi :D ale tylko lacznie :D

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 1712 Data: 2006-03-01 15:26:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Masa i rzeżba

    Post
    Trening dla początkujących

    masz niedowage ,a tym samym brak masy mięśniowej co nie zmienia faktu że brzuch robi się w kuchni ćwiczysz coś oprucz brzucha?

    Odpowiedzi: 13 Ilość wyświetleń: 1406 Data: 2013-11-22 22:56:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ja dziś niestety odpadłem a to dlatego, że od trzech dni remont kuchni...

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2249 Data: 2010-11-13 22:25:32 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Każdy ma jakąś wymówke, jednemu się auto podobo zepsuło, drugi remont kuchni... Zdjęć nie ma, chyba, że DUDEK robił jak nie widziałem. Zmieniony przez - Viren w dniu 2010-11-13 22:37:12

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 2249 Data: 2010-11-13 22:35:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Ryż z oliwą z oliwek

    Post
    Szybkie pytania bez logowania

    Płucz ryż przed gotowaniem, pilnuj czasu obróbki cieplnej to nie będzie suchy i twardy. Jak i nikt nie każe Ci jeść suchego ryżu, rób sosy, przygotowuj go w formie risotto itd, inspiracje znajdziesz w kuchni SFD.

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 3399 Data: 2018-02-06 12:52:14 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co zrobic gdy sie" wylewa"?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Zaczelam od kuchni i jak na razie chyba niezle mi idzie:) Teraz zamierzam przeczytac wszystkie artykuly,ktore mi polecono i dopasowac odpowiedni trening.

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 3489 Data: 2010-07-14 14:08:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co zrobic gdy sie" wylewa"?

    Post
    Odżywianie i Odchudzanie

    Darrak,przeczytalam artykuly do ktorych linki mi przeslales.Dzieki.Mniej wiecej wiem jak postepowac w kuchni,nie do konca jeszcze jestem pewna jaki trening mam dobrac do siebie.Jestem troche ograniczona czasowo i nie dysponuje nim tak jak bym chciala-dziecko W kazdym razie dziekuje Ci za cierpliwosc-faktycznie moglam sprawiac wrazenie troche [...]

    Odpowiedzi: 31 Ilość wyświetleń: 3489 Data: 2010-07-15 15:11:27 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)