podobno waga się musi wykalibrować zrób pod rząd kilka pomiarów 3-4 tylko nie skacz z miejsca na miejsce tylko 3-4 pomiary w pokoju, 3-4 w łazience, 3-4 w kuchni i porównaj wyniki, zobacz czy wszędzie masz zachowany poziom.
ja zawsze mam zamrozone piersi z kuraka po 100g w woreczkach i tylko wyjmuje wkladam do microfali 5 min i mam gotowe. tez nie mam czasu na siedzenie pol dnia w kuchni...
Nie ma potrzeby mycia mięsa, ,spakowane jest oczyszczone, a temperatura zabije bakterie. Myjąc kurczaka rozsiewasz bakterie po całej kuchni Kupujesz mięsa i nigdy ich nie myjesz tylko takie prosto ze sklepu bez mycia smażysz lub gotujesz? Owoce i warzywa też ? [...]
Mistrzu, jeśli Ty nie rozróżniasz treningu dedykowanego pod siłę/hipertrofię to co Ty robisz w dziale dla zaawansowanych? Pyskujesz a nadajesz się do sprzątania. Wiesz chociaż co to jest regresja? Robisz serie zasadnicze, zrzucasz ciężar i dajesz do oporu - to jest regresja. Regresja sposobem progresji ciężaru? Wiesz chociaż co znaczą terminy [...]
[...] izolację to wiadomo że w izolacji możesz dorzucić stały ciężar w seriach na więcej repsów... Jak to od celu? Wiadomo lepsze efekty. A czy to masa czy dedykacja decydujesz w kuchni. Mocno objętościowego treningu nie jest łatwo zrobić na redukcji, progres siłowy na ujemnym bilansie też jest cięższy bo poziom bf spada a wtedy ciężej o rekordy. Jak [...]
jw wyznaczniekiem dobrego treningu jest wiecej kilo na sztndze wieksza siła a katowanie mieśni zeby mieć zakwasy mija sie z celem niepotrzebnie katujesz układ nerrwowy. mase robisz w kuchni to od diety zalezy twoja masa w 80% a reszta to trening i inne czynniki jak regeneracja itp
[...] jednak nie trzeba robić nie wiadomo jakich posiłków, jak i np. gotowanie makaronu czy kaszy zajmuje mniej więcej tyle samo co ryżu, a krojenie dajmy na to polędwicy wieprzowej nie różni się niczym od krojenia piersi i tak dalej...co prowadzi nas do prostego wniosku: Urozmaicona dieta nie wymaga spędzania w kuchni nie wiadomo ile czasu.
[...] rezultatów, nie musisz przestrzegać diety sportowca, która faktycznie jest o wiele bardziej wymagająca niż dieta na zwykłe zrzucenie kilogramów. Wszystko zaczyna się od kuchni. Najpierw musisz wyliczyć zapotrzebowanie energetyczne, dopasować je do swojego trybu życia i sciąc ok 500 kcal od niego, dopiero wtedy możesz myśleć o zejściu z wagi. [...]
Robiac mase z dobra dietka nabierasz tez i sily a szczegolnie przez pewien czas to wchodzi ona bardzo szybko. Mase robisz w kuchni . Poszukaj gotowego planu, nie kombinuj sam. Zacznij splitem moze split 2x partia w tyg. Przy tym splicie z dobra dieta sila powinno szybko wchodzic .
Powodem pewnie jest monotonia w diecie, zamieniaj pordukty - rob sosy, zajrzyj do kuchni SFD, zdecydowanie lepiej bedzie jak zostaniesz przy naturalnym pozywieniu.
Najlepiej jakbyś się postarał dać swoją wersję takiego posiłku i wtedy dorzucić można link do oryginału ,a tak to można wrzucać bez końca filmy jakichś wielkich szefów kuchni do dzialu ;)
Z takim stazem nie idz w taki split. Nie jest on Ci potrzebny. FBW, push/pull, gora/dol zebys partie cwiczyl min 2x w tyg. A zauwazylem cel. Mase robisz w kuchni Zmieniony przez - takitamjeden w dniu 2016-05-09 15:24:45
[...] trwają aż do dziś. Na samym początku ćwiczyłem jedną partię mięśni w dany dzień, a teraz przerzuciłem się na split. Tak więc staż mam trochę większy niż 4 miesiące. Nie wiem czy robi to jakąś różnicę. Wiem, że masę robi się w kuchni, ale samym jedzeniem nie osiągnę swojego celu(80-85kg). Zmieniony przez - Gatorek w dniu 2016-05-09 15:28:46