[...] przynajmniej rok treningów i diety. Wtedy porównując zdjęcia sylwetki przed i po okresie roku zobaczysz widoczne zmiany. Niestety kształtowanie sylwetki to proces długotrwały. Trzeba tutaj czasu, cierpliwości, a nie tylko ciężkiej pracy na treningu i w kuchni. Myślę jednak, że nie ma to specjalnego znaczenia. W jakim celu jest to Tobie potrzebne?
[...] nie postrzegał ich jako niemiłego przymusu, ale z chęcią się na nie udawał, wręcz oczekiwał ich z radością. Zresztą, ćwiczenia to jedno. Najbardziej demotywuje to, że większość dnia tracę w kuchni, bo średnio co 2 godziny muszę wszamać pełnowartościowy posiłek, żeby choć troszkę przytyć... Zmieniony przez - masufka1 w dniu 2013-08-08 16:41:35
[...] strączkowe, soja - bardzo zdrowe) -> tłuszczy koło 30% - i raczej opierać się nie na zwykłym tłuszczu a na oliwie z oliwek - bardzo zdrowa i potrzebna a w polskiej kuchni właściwie prawie nie widoczna. Oliwa z oliwek powinna teoretycznie stanowić 50% wszystkich spożywanych tłuszczów (tłuszcze jednonienasycone) bardzo ważne są też ryby. [...]
wiem do czego służy gainer, mam dość trzymania diety wiec chce odpocząć od tego pitolenia w kuchni, i szamać gainera. Ale myślałem coś do tego żeby się przyjemnie trenowało i mięśnia rosły. A co z tym no shotgun dobra opcja z cell pumpem ?
najlepszym rozwiązaniem jest dobrze jeść - tzn cieszyć się jedzeniem próbować nowych rzeczy ,samemu nabierać doświadczenia w kuchni (czytań przepisy i korzystać z nich) :-)) powodzenia
Hej z tym jogurtem naturalnym to fajna sprawa. Mogę sobie wszystko wymieszać w temperaturze pokojowej i zostawić na blacie w kuchni aby płatki napęczniały przez noc? nic się nie zakwasi do rana?
Zależy jaką masz temperaturę w kuchni - jeśli kuchnia jest chłodna, to ok, ale jeśli ciepła, to lepiej wstawić taki mix do lodówki, żeby nie sfermentował za bardzo. 8-12 godzin w cieple grozi burzliwą fermentacją i mało apetycznym , bardzo kwaśnym produktem.
[...] to musisz jeść mniej niż Twój organizm potrzebuje na co dzień. Ale jeść mniej w taki sposób, by nie rozregulować sobie metabolizmu i nie spalać mięśni. Wszystkiego dowiesz się z postów już wcześniej napisanych. Napisz coś więcej o sobie, czy masz dostęp do siłowni, jakieś przyrządy do ćwiczeń w domu, czy sam sobie jesteś Panem w kuchni, itp.
nie wystarczy walić 500 brzuchów dziennie, w "rzeźbieniu brzucha" najistotniejsza jest dieta :-)) każdy ma mniej lub bardziej rozwinięte mięśnie brzucha a odsłaniamy je w kuchni, chyba że jesteś 50 kilowym patykiem wtedy świecisz kratą jak gruba kobita cyckami %-)
Kup gumolit taki jak do kuchni na metry kwadratowe w hipermarkecie z artykułami gospdarstwa domowego (OBI, praktiker itp.) P.S. z mojego doświadczenia powiem ci ze jak masz siłownie w piwnicy i posadzka łapie wilgoc(od spodu) a założysz nieprzepuszczalna wilgoc matel lub gumolit to pod spodem zacznie plesniec woda i zacznie robic sie bałagan
No to tak ale nie zebym tutaj robił złe zdanie tej odzywki : SFD plus , przechowywana w kuchni w szawce no w domu jest ciepło to jasne xd , spozywana na noc czesto juz po wypiciu jej nic nie jem tak jak napisano w spozyciu jej .
Tak wygląda mój jadłospis na jeden dzień. Będę się starał eksperymentować w kuchni by go urozmaicić. /SFD/2019/5/2/66723576c7f94fae8e5997256336b1df.jpg /SFD/2019/5/2/10537b6ce96a4fc18b12592a1010477c.jpg /SFD/2019/5/2/9a2e3409a1464d19b58d412681566177.jpg /SFD/2019/5/2/53c7bf46319c4e2ab4d5ecd1b57f3aaa.jpg Zmieniony przez - kubala666 w dniu [...]
Ostatnie zamiany: A Nogi: przysiady 4s Plecy: podciaganie nachwytem 4s Klatka: dipsy 4s (najwyżej będę biegł do kuchni żeby je robić Stół/Półka) Barki: wyciskanie w staniu 3s (czym to się różni od żołnierskiego?) Triceps: pompki tylem 2s Biceps: uginanie 2s Brzuch: unoszenie nog w zwisie 3s B Nogi: wykroki 4s Placy: wioslowanie nachwytem [...]