SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[blog] Brudna miska by georgu- Trening na bazie 5/3/1 Boring But Big

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 548864

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1134 Napisanych postów 502 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 6606
Ale i tak idealnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 805 Napisanych postów 305 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7082
Pizze sam robił :D? Jak domowe warunki to super hydracja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400740
Einarr
Pizze sam robił :D? Jak domowe warunki to super hydracja


Tak, sam kręcę
Tutaj o ile dobrze pamiętam 63%
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 805 Napisanych postów 305 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7082
Super, wypiekasz na kaflu/szamocie do piekarnika? Ile czasu garowales? Ja sie ciągle zbieram do proby "neapolitany" w domu, ale jeszcze nie kupiłem szamotu, łopaty ani porządnej maki :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400740
Wiesz co kamień mam... Hmm nawet nie wiem z czego, kupowałem na szybko
Ciasto było wyrabiane w niedzielę po południu. Jakieś 2 h TO w bloku, podział na kulki, kilka godzin w TO i lodówka do wczoraj gdzieś do 13.30. Wypiek przed 20. Dziś drugi rzut wypieku
Przyznam, że aktualnie już nie liczę za bardzo TO i TK. Robię "na oko". Po prostu obserwuję jak kulki wyglądają i pod to operuję czasami
Mąki w proporcji 2:1- 5 stagioni Rosso : Caputo Manitoba Oro
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 805 Napisanych postów 305 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7082
Super no ogólnie o to chodzi, co mąka i warunki to inny czas :). Ja się może kiedyś wezmę za lepsze gotowanie w domu niż w pracy :D ale na razie lenistwo ciągle i zmęczenie zawodowe mnie dopada.

Dzięki za propozycje mieszanki sprawdzę. Ja używałem tylko Il mulino di Napoli -Caputo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400740
Chociaż przyznam, że prawdziwej neapoletany nigdy nie jadłem i do czegoś dążę, tylko nie za bardzo wiem jaki tak na prawdę jest ideał

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 805 Napisanych postów 305 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7082
Ogolnie to wiadomo mozzarella bianca, oliwa tylko do wypieku na pizzy, nigdy do ciasta. Inny sos myślę i więcej i wyższa temperatura wypieku :D ale to wina domowych warunków więc ciężko na to wpłynąć w domu ja mam maks 240stopni dlatego też nie chcę mi się w domu zabierac. Ciasto przed wyrabiamiem na placek trzeba też ogrzać do temperatury pokojowej.Na sos pomidory san marzano mutti/cento są bardzo ok.

Ps w Krakowie masz tego trochę


Zmieniony przez - Einarr w dniu 2021-03-11 11:33:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400740
Raczej chodzi mi o już finalny wynik, bo terie znam
Dopuki nie otworzą gastro to zamawianie z dowozem uważam za bezsensowne

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 805 Napisanych postów 305 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 7082
Żadna knajpa w Krakowie się nie wyłamała? Ja pochodzę z Wrocławia to u nas już sporo działa z tym, że mnie tam 2lata już nie ma.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

mrozone truskawki

Następny temat

Posiłki z węglami złożonymi?

WHEY premium