nie wystarczy walić 500 brzuchów dziennie, w "rzeźbieniu brzucha" najistotniejsza jest dieta :-)) każdy ma mniej lub bardziej rozwinięte mięśnie brzucha a odsłaniamy je w kuchni, chyba że jesteś 50 kilowym patykiem wtedy świecisz kratą jak gruba kobita cyckami %-)
Ostatnie zamiany: A Nogi: przysiady 4s Plecy: podciaganie nachwytem 4s Klatka: dipsy 4s (najwyżej będę biegł do kuchni żeby je robić Stół/Półka) Barki: wyciskanie w staniu 3s (czym to się różni od żołnierskiego?) Triceps: pompki tylem 2s Biceps: uginanie 2s Brzuch: unoszenie nog w zwisie 3s B Nogi: wykroki 4s Placy: wioslowanie nachwytem [...]
[...] to musisz jeść mniej niż Twój organizm potrzebuje na co dzień. Ale jeść mniej w taki sposób, by nie rozregulować sobie metabolizmu i nie spalać mięśni. Wszystkiego dowiesz się z postów już wcześniej napisanych. Napisz coś więcej o sobie, czy masz dostęp do siłowni, jakieś przyrządy do ćwiczeń w domu, czy sam sobie jesteś Panem w kuchni, itp.
Kup gumolit taki jak do kuchni na metry kwadratowe w hipermarkecie z artykułami gospdarstwa domowego (OBI, praktiker itp.) P.S. z mojego doświadczenia powiem ci ze jak masz siłownie w piwnicy i posadzka łapie wilgoc(od spodu) a założysz nieprzepuszczalna wilgoc matel lub gumolit to pod spodem zacznie plesniec woda i zacznie robic sie bałagan
do działań w kuchni zdecydowanie lepsza będzie kuchenna, aczkolwiek zwróć uwage jeżeli będzie taka możliwość na jej czułość, bo miałem już parę wag i kupowałem droższe i takie najtańsze i niektóre tanie działały świetnie, czułość zarówno na produkty jak i na "palec", a niektóe droższe, np. taka którą mam aktualnie potrafi dla przykładu nie wyczuć [...]
do działań w kuchni zdecydowanie lepsza będzie kuchenna, aczkolwiek zwróć uwage jeżeli będzie taka możliwość na jej czułość, bo miałem już parę wag i kupowałem droższe i takie najtańsze i niektóre tanie działały świetnie, czułość zarówno na produkty jak i na "palec", a niektóe droższe, np. taka którą mam aktualnie potrafi dla przykładu nie wyczuć [...]
do działań w kuchni zdecydowanie lepsza będzie kuchenna, aczkolwiek zwróć uwage jeżeli będzie taka możliwość na jej czułość, bo miałem już parę wag i kupowałem droższe i takie najtańsze i niektóre tanie działały świetnie, czułość zarówno na produkty jak i na "palec", a niektóe droższe, np. taka którą mam aktualnie potrafi dla przykładu nie wyczuć [...]
[...] strączkowe, soja - bardzo zdrowe) -> tłuszczy koło 30% - i raczej opierać się nie na zwykłym tłuszczu a na oliwie z oliwek - bardzo zdrowa i potrzebna a w polskiej kuchni właściwie prawie nie widoczna. Oliwa z oliwek powinna teoretycznie stanowić 50% wszystkich spożywanych tłuszczów (tłuszcze jednonienasycone) bardzo ważne są też ryby. [...]
wiem do czego służy gainer, mam dość trzymania diety wiec chce odpocząć od tego pitolenia w kuchni, i szamać gainera. Ale myślałem coś do tego żeby się przyjemnie trenowało i mięśnia rosły. A co z tym no shotgun dobra opcja z cell pumpem ?
najlepszym rozwiązaniem jest dobrze jeść - tzn cieszyć się jedzeniem próbować nowych rzeczy ,samemu nabierać doświadczenia w kuchni (czytań przepisy i korzystać z nich) :-)) powodzenia
[...] nie postrzegał ich jako niemiłego przymusu, ale z chęcią się na nie udawał, wręcz oczekiwał ich z radością. Zresztą, ćwiczenia to jedno. Najbardziej demotywuje to, że większość dnia tracę w kuchni, bo średnio co 2 godziny muszę wszamać pełnowartościowy posiłek, żeby choć troszkę przytyć... Zmieniony przez - masufka1 w dniu 2013-08-08 16:41:35
Hej z tym jogurtem naturalnym to fajna sprawa. Mogę sobie wszystko wymieszać w temperaturze pokojowej i zostawić na blacie w kuchni aby płatki napęczniały przez noc? nic się nie zakwasi do rana?
Zależy jaką masz temperaturę w kuchni - jeśli kuchnia jest chłodna, to ok, ale jeśli ciepła, to lepiej wstawić taki mix do lodówki, żeby nie sfermentował za bardzo. 8-12 godzin w cieple grozi burzliwą fermentacją i mało apetycznym , bardzo kwaśnym produktem.
[...] przynajmniej rok treningów i diety. Wtedy porównując zdjęcia sylwetki przed i po okresie roku zobaczysz widoczne zmiany. Niestety kształtowanie sylwetki to proces długotrwały. Trzeba tutaj czasu, cierpliwości, a nie tylko ciężkiej pracy na treningu i w kuchni. Myślę jednak, że nie ma to specjalnego znaczenia. W jakim celu jest to Tobie potrzebne?
Masz sądzę budową skinny fat. Ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, treningu na brzuch nie ma, brzuszki nie załatwią Ci kraty na lato ; ) Niestetty. Brzuch buduje się cięzkim treningiem siłowym całego ciałą i w kuchni.
[...] potrawy są wygodne a fast foody działają szybko, jednak gdy samemu gotujesz, masz większą kontrolę nad jakością, ilością i zawartością potraw. Zakasaj więc rękawy i idź do kuchni, jeśli chcesz panować na proporcjami prawidłowymi białek, węglowodanów i tłuszczów w swojej diecie. "W życiu trzeba tak robić żeby zrobić a się nie narobić"
No tak, ale tam na prawdę nie ma żadnej kuchni dostępnej dla nas, więc nie ma opcji, żeby sobie coś przygotować. A co myślisz o tych białkach co napisałem ? Czy znasz może lepsze jakieś ?