[...] da się tego zjeść na sucho) półtłsuty serek wiejski, robić pasy z jaj i ryb 2.Drugim problemem był filet jeść 0,5kg dziennie cały czas tak samo to ohyda ale zajrzałem na kuchnie sfd i jest tam dużo naprawde ciekawych pomysłów więc sobie poradze. No myśle na twearóg tez jest 3.I moge zamienić ziemniaki na ryż nie chce mi się po treningu [...]
Michail - Ja nie wiem jak to wyglada "od kuchni" ... pisze tylko, ze na przestrzeni ostatnich lat Strongman ma sie coraz lepiej - jest to coraz bardziej znana dyscyplina, jest coraz wiecej chetnych do jej uprawiania, pojawily sie pieniadze za ktore zawodnik jest w stanie utrzymac siebie i rodzine ... co do oszukiwania - to narazie nikt [...]
Podstawą zawsze jest dieta. Tak naprawdę wszystko zaczyna się w kuchni. Jęśli miska nie będzie wyczyszczona, to w przypadku braku efektów (a tak może być), nikt Ci nie doradzi Co zmienić, aby były efekty. Co do ED jest tu kilka dziewczyn, które to mają i jakoś liczą i nie mają problemów. Tyle, że to nie jest forum psychologiczne. Jeśli mas [...]
[...] Zreszta nie wydaje mi sie aby uderzenia byly technikami typowo zapasniczymi (oczywiscie w sensie wspolczesnych zapasow olimpijskich). Pokojowe nastawienie mamy wszyscy (no chyba ze ktos ma internet w kuchni:-)). Paweł Ziółkowski http://czarnypas.gr.pl/bjj Mata jest mym kościołem, parter moim niebem, Brazylijskie jiu-jitsu moją religią.
[...] brukselke, brokuły, pieczarki i marchew. Ziemniaki dałem same z oliwka z oliwek na 20 min pozniej n drugie 18 minut dodalem warzywa. Jedynie brokuly i marchew absolutnie mi nie smakowaly -marchew byla twarda a brokuly sie....mozna rzec wypalily. ale ogolnie - pychotka, szczegolnie ziemniaki i piers. od dzis to urzadzenie rządzi w kuchni.
[...] zakwasy na tylnich barkach, klatce piersiowej i bicepsach (a na bicepsach to mi się prawie nigdy nie zdarza). Dieta od rana trzymana, chociaż musiałem siedzieć i pomagać w kuchni (kremy, sałatki, ciastka, ciasta, mięsa, cała masa tego była). Rano coś mi zaburczało w brzuchu, ale wystarczyło, że się napiłem i przeszło. Teraz piję ciepłej [...]
Witam. Sorry że tak późno, ale po treningu urzędowałem w kuchni: - wątróbka w jabłkach i cebuli pomysł DARNOK35 (REWELACJA!!!) - sałatka owocowa w jogurcie naturalnym. Dobra teraz plan według którego śmigam (gotowiec z netta, który przestawiam pod siebie i swoje warunki na mojej siłce) Dzień 1 (Klatka + Triceps + Mięśnie brzucha + Aeroby) 1. [...]
no zjadłam twarożek, bardzo dobry przyznaje z pomidorem i ziołami ale zdecydowanie muszę powymyślać inne opcje jeszcze...może jajko na twardo albo miękko tez z jakims warzywem, albo trochę tuńczyka albo jakiejś rybki? co do czasu, to lubię go spędzać w kuchni, więc może to być nawet pracochłonne
[...] Zwykle podczas dnia jem jeszcze banana, jakieś mandarynki, winogrona. Niestety codziennie mam taką sytucję, że praktycznie MUSZĘ iść do kuchni i wziąć coś słodkiego, staram się z tym walczyć, bo i tak później mam wyrzuty sumienia, ale jest bardzo ciężko, najgorsze jest to, że nie wiem jak to zwalczyć ;/ [...]
Jako, że temperatury na zewnątrz skłaniają ku tworzeniu orzeźwiających dań w kuchni, drogą eksperymentów znalazłem sposób na zimny deser czekoladowy. Świetnie smakuje samodzielnie, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by stanowił wykończenie znanego już sernika LC. Charakteryzuje się delikatnym, puszystym smakiem, dużą zawartością antyoksydantów, [...]
Powołanie na "Węgry" Witajcie, Tomek Jabłoński został powołany do Kadry Narodowej Seniorów na 56 Turniej Międzynarodowy „BOCSKAI ISTVAN MEMORIAL” organizowany w Debreczynie (Węgry) w dniach 07-12.02.2012 r. Lista powołanych do kadry zawodniczej: 1. Łukasz Maszczyk – K.S. „Gwardia” Warszawa – waga 49 kg; 2. Dawid Michelus – K.S. „Sokół” [...]
Kuchnia Andrzeja Majchrzyka. Witajcie, Andrzej już do nas wraca po krótkiej nieobecności. Dzisiaj jest w kuchni z MD. Zobaczcie co przygotował. http://www.musculardevelopment.pl/mdnews-tv/tv-na-trasie-z/andrzej-majchrzyk/video,1,na-trasie-z-andrzejem-majchrzykiem-cz-1.html Pozdrawiamy - FitMax Team -------------------- Duma, ambicja, [...]
[...] z Markiem „Oley” Olejniczakiem. Juliusz Podolski: Kiedy zacząłeś swoją przygodę kulinarną? Marek Olejniczak: Większość ludzi myśli, że to kobieta powinna się krzątać po kuchni, gotować i myć garnki. U mnie było inaczej. Zacząłem swoją przygodę kulinarną będąc jeszcze kawalerem, nie mając żony, dzieci, mieszkając u mamy. Byłem zmuszony, żeby [...]
[...] niż ci "uczciwie zapieprzający". SOG. To jest własnie całe sendo. Po to bierzesz, żeby trenować więcej i intensywniej. Ale jak gamoń siedzący przed telewizorem z piwem może to zrozumieć jak to dla niego kompletna abstrakcja że ktoś mógłby chcieć pracować ciężej skoro jego jedynym wysiłkiem jest ruszenie dvpy do kuchni po kolejny browar.