Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
186
Może ktoś polecić jakiegoś chirurga z Poznania lub okolic? Jest jakaś prywatna przychodnia, która ma podpisaną umowę z NFZ?
Jak wygląda sprawa w WCO? Jest sens tam uderzać jeśli mam gino+lipo? Wycięcie samego gruczołu na pewno nie dałoby zadowalających rezultatów.
Zmieniony przez - DexMorg4n w dniu 2016-08-29 22:49:42
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
@xplode88 ile po zabiegu zacząłeś pełny trening na siłowni i konkretną dietę? mniej więcej ząuważyleś kiedy ten sutek zaczął się robic normalny? w sensie po jakim czasie?
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2571
Ja na silke wricilem po 4 tyg od zabiegu i od tamtego czasu jakis znian w sutku nie zauwazylem , dalej wystaje do dnia dzisiejszego i watpie ze bez kolejnej operacji to zniknie :p
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
A dlugo i czesto masowaliscie kalte zeby rozbic te zgrubienia tłuszczu? Bo ja prsktycznie wcale ze wzgledu, ze nic nie wyczuwalem, a jesli nawet cos to po jakims czasie samo znikło
Szacuny
9
Napisanych postów
123
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2571
Ja masowalem co dziennie po kilka razy , od momentu sciagniecia szwow ,kupilem sobie nawet elektryczny masazer z allegro i jakos poprawy brak :p dziewczyna mowi ze robi sie plaski ale mysle ze tak mowi zeby mnie uszczesliwic :p
Szacuny
2
Napisanych postów
41
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
458
Cześć, mam 22 lata i ginekomastie. Rozmiar powiedzmy spore C po obu stronach. Moj chirurg stwierdził że usunie ze środka gruczol, tluszcz i tyle, na moje pytanie o skore mowi :ale reszta skóry sie wchlonie z czasem. Pytanie brzmi: czy komuś z was zostala luzna skóra po zabiegu i trzeba było ciąć znowu i poprawić ? Pozdrawiam
Szacuny
9
Napisanych postów
89
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1949
Wiktor24
Cześć, mam 22 lata i ginekomastie. Rozmiar powiedzmy spore C po obu stronach. Moj chirurg stwierdził że usunie ze środka gruczol, tluszcz i tyle, na moje pytanie o skore mowi :ale reszta skóry sie wchlonie z czasem. Pytanie brzmi: czy komuś z was zostala luzna skóra po zabiegu i trzeba było ciąć znowu i poprawić ? Pozdrawiam
a co w wieku 22 lat chcesz odcinać sobie nadmiar skóry i robić blizny na szerokość całej klaty?
Szacuny
18
Napisanych postów
200
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1105
Ćwiczenia zacząłem od czerwca, tzn areoby, 14 czerwca miałem zabieg i nawet wtedy ćwiczyłem, tzn po zabiegu. Szybkie marsze etc. Na siłownie poszedłem w sierpniu więc półtora miesiąca. Ale pompki wcześniej zacząłem robić. Kwestia indywidualna. Każdy kuruje się inaczej, jeden szybciej drugi wolniej. A co do masowania, to nie wiem nawet kiedy. Po prostu zauważyłem. Przez długi czas nie zwracałem na sutki uwagi, bo miałem inne ciekawsze rzeczy do robienia. To tak samo jak nie wiem w którym momencie schudłem 8 kg. Po prostu któregoś dnia patrzę i faktycznie, zeszczuplalem xd