Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GINEKOMASTIA cz. 4

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2235453

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 186
Może ktoś polecić jakiegoś chirurga z Poznania lub okolic? Jest jakaś prywatna przychodnia, która ma podpisaną umowę z NFZ?
Jak wygląda sprawa w WCO? Jest sens tam uderzać jeśli mam gino+lipo? Wycięcie samego gruczołu na pewno nie dałoby zadowalających rezultatów.

Zmieniony przez - DexMorg4n w dniu 2016-08-29 22:49:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
@xplode88 ile po zabiegu zacząłeś pełny trening na siłowni i konkretną dietę? mniej więcej ząuważyleś kiedy ten sutek zaczął się robic normalny? w sensie po jakim czasie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 123 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2571
Ja na silke wricilem po 4 tyg od zabiegu i od tamtego czasu jakis znian w sutku nie zauwazylem , dalej wystaje do dnia dzisiejszego i watpie ze bez kolejnej operacji to zniknie :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
A dlugo i czesto masowaliscie kalte zeby rozbic te zgrubienia tłuszczu? Bo ja prsktycznie wcale ze wzgledu, ze nic nie wyczuwalem, a jesli nawet cos to po jakims czasie samo znikło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja masowalem co dziennie po kilka razy , od momentu sciagniecia szwow ,kupilem sobie nawet elektryczny masazer z allegro i jakos poprawy brak :p dziewczyna mowi ze robi sie plaski ale mysle ze tak mowi zeby mnie uszczesliwic :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 458
Cześć, mam 22 lata i ginekomastie. Rozmiar powiedzmy spore C po obu stronach. Moj chirurg stwierdził że usunie ze środka gruczol, tluszcz i tyle, na moje pytanie o skore mowi :ale reszta skóry sie wchlonie z czasem. Pytanie brzmi: czy komuś z was zostala luzna skóra po zabiegu i trzeba było ciąć znowu i poprawić ? Pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dla mnie to nie ginekomastia a sam tluszcz .
Daj foty jak stoisz z przodu i z boku

Zmieniony przez - Stifler993 w dniu 2016-08-30 15:15:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 89 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1949
Wiktor24
Cześć, mam 22 lata i ginekomastie. Rozmiar powiedzmy spore C po obu stronach. Moj chirurg stwierdził że usunie ze środka gruczol, tluszcz i tyle, na moje pytanie o skore mowi :ale reszta skóry sie wchlonie z czasem. Pytanie brzmi: czy komuś z was zostala luzna skóra po zabiegu i trzeba było ciąć znowu i poprawić ? Pozdrawiam

a co w wieku 22 lat chcesz odcinać sobie nadmiar skóry i robić blizny na szerokość całej klaty?

''Nieważna meta liczy się sam bieg...''

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 41 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 458
Lekarz stwierdził gineko plus lipo. Jak jest z wchłanianiem tej skóry?? Ile to trwa? Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 200 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1105
Ćwiczenia zacząłem od czerwca, tzn areoby, 14 czerwca miałem zabieg i nawet wtedy ćwiczyłem, tzn po zabiegu. Szybkie marsze etc. Na siłownie poszedłem w sierpniu więc półtora miesiąca. Ale pompki wcześniej zacząłem robić. Kwestia indywidualna. Każdy kuruje się inaczej, jeden szybciej drugi wolniej. A co do masowania, to nie wiem nawet kiedy. Po prostu zauważyłem. Przez długi czas nie zwracałem na sutki uwagi, bo miałem inne ciekawsze rzeczy do robienia. To tak samo jak nie wiem w którym momencie schudłem 8 kg. Po prostu któregoś dnia patrzę i faktycznie, zeszczuplalem xd
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Obwisła skóra po odchudzeniu [mężczyzna]

Następny temat

problemy po cyklu

Spalanie
Polecane artykuły