[...] jest dowód wprost - badania potwiedzające brak szkodliwości. bariera krew-mózg odnośnie kwasu glutaminowego trochę sie kłóci z dośiwdaczeniem i syndromem chińskiej kuchni - w każdym razie glutaminian sodu (grupa glutaminowa) w niekorzystny sposób odzdziaływuje na uklad nerwowy, w przypadku kwasy asparaginowego nawet kiedys leczono [...]
Dobrze mówisz , widać , że wiesz o co chodzi z tym internatem :))) Staram się jeść to co mi dają + do tego robie sobie sam .. Cięzko , bo nie mam dostępu do kuchni , ale np gotuje sobie ryż w czajniku elektrycznym :)) dodaje do niego jogurcik jakiś i mam już jakies tam danie. Zmieniony przez - didek1996 w dniu 2014-01-01 20:19:41
produkt to bcaa xtra jak mniemam?:-) w naszym produkcie w 10g porcji znajdziemy 5g aminokwasów BCAA, zalecałbym więc stosowanie porcji 20g w przypadku Twojej masy ciała:-) Dla porcjowania polecam zakup wagi kuchennej (koszta rzędu 15-20zł), a przyda się i w kuchni i do porcjowania wszelkich odzywek;-)
moze to byc jako dodatek dla ludzi chcacych poznac 'od kuchni' treningi sportowcow, takie male urozmaicenie w ostrych treningach, monotonnej diecie i lykaniu supli...jesi ktos powaznie podchodzi do kulturystyki to moze to byc dla niego jakies przezycie poza tym nikt nie bedzie zbieral przez 4 lata kodow po troszku zeby takie cos wykupic, raczej [...]
j.w kluszem jest dieta, nawet moiw sie ze brzuch robi sie w kuchni kazdy na kaloryfer, tylko u większosci jest zasłoniety zbyt duża ilością tk. tluszczowej w przypadku kobiet głownie ten rejon + górna częsc nóg podaj przykładowy jadłospis z gramatura ( może byc "na oko") i wtedy napiszemy więcej
uściślijmy - białko serwatkowe to nie to samo co serwatka, która jest odpadem. chodzi Tobie o linię technologiczną, cały proces produkcji, przetwarzania itd? wątpię żebyś uzyskał w pełni satysfakcjonującą Ciebie odpowiedź. chociaż mogę się mylić. 99% userów nie siedzi w tym biznesie od kuchni.
[...] Z kolei, gdy celem jest budowa masy mięśniowej zwiększyć się ilość tkanki tłuszczowej. Dlatego właśnie kształtowanie sylwetki to proces długotrwały. Wymaga to czasu, cierpliwości i ciężkiej pracy na treningu oraz w kuchni. Dla osób początkujących jak najbardziej FBW: https://potreningu.pl/articles/6102/jaki-trening-dla-poczatkujacych-wybierz-fbw
wszystko tam możesz robić - dosłownie, od panini, przez tortille, warzywa i po każdy rodzaj mięsa, ogranicza Cię tylko fantazja, inspiracji szukaj w kuchni, linki masz już podane Zmieniony przez - DJ_DoDo w dniu 2021-08-31 09:29:13
metan , imbir wcale nie jest taki ostry !! do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic jakbys zobaczyl ile wala imbiru w kuchni arabskiej i indyjskiej .......
Jak wspomniałem drążek nie ma nic wspólnego z masą. Masę, rzeźbę i rekompozycje robi się w kuchni a nie na sali ;-) A jeśli możesz zrobić 5-10 to nie rozumiem w ogóle pytania, ja po 9 miesiącach stażu nie podciągnę się poprawnie więcej niż 10 razy %-)
Czyste, zdrowe nie oznacza kury, ryżu i brokuła %-) Ja jadam lody %-) Swoje ;-) Ciasta, budynie...czekoladki ;-) Więc...nie mam problemu ze zjedzeniem, kwestia inwencji twórczej w kuchni.
%-) dla mnie apteka jest wtedy jak mam recepte i ide z nia do apteki a pani daje mi towar a nie jakies unigeny balkany, gdzie ktos zrobi sobie etykiete, naleje czegos w kuchni i na sfd pisze ze to jest apteka kolega raz bil unigena i potem przeszedl na balkana i co ? zero roznicy a sporo kasy zostaje w kieszeni
Również zgłaszam się do testu , z siłownia związany już około 6lat , cały czas wciągnięty w treningi , lubię majstrować w kuchni także zawsze do czegoś można wykorzystać produkty z testu :)
Witam. Zdrowe odżywianie, trzymanie adekwatnej diety niekoniecznie równa się ze spędzaniem całego dnia w kuchni. Każdy z nas ma obowiązki i życie prywatne, tak więc Twoja percepcja na tą sprawę nie jest zgodna z rzeczywistością. Reszta jak poprzednicy.