SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

GINEKOMASTIA cz. 4

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1029735

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 2105 Napisanych postów 49740 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 491803
3M

A co do zabiegów na nfz to stanowczo odradzam. Bardzo długie terminy oczekiwania i nie wiadomo czy trafisz na dobrego doktora który dobrze Ci to zrobi, w dodatku na NFZ wycinają część gruczoły bez liposukcji i modelowania, nie wspominając już o korekcie sutka. Gino może wrócić jeśli nie jest wycięte w całości. Lepiej zapłacić i iść do sprawdzonego lekarza.


i w rezultacie estetyka dalej może leżeć

FIZJOSTEO - Fizjoterapia i Osteopatia
Sk. Ks. Kard. Wyszyńskiego 5 , Warszawa
www.fizjosteo.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Wiek 22 lat Na forum 51 dni Przeczytanych tematów 45
Witam mam 20 lat i gino od kąd pamiętam napewno 10 lat. Cieżko jest założyć koszulke i wyjść normalnie na zakupy bo cycuszki strasznie wystają mam juz tego dość i przychodze z pytaniem do kogo lepiej sie z tym zwrócić do Dr. Rylskiego czy Burdy? I jak wygląda przerwa w pracy czy bedę mógł pracować od razu (dodam że jestem operatorem ładowarki jednonaczyniowej) czy bedę musiał posiedzieć na zwolnieniu? Mieszkam aktualnie w warszawie i czy po zabiegu bedę mógł normalnie wrócić autem czy raczej lepiej gdzieś się przespać?
Pozdrawiam







...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 136 dni Na forum 148 dni Przeczytanych tematów 296
U ciebie to malo inwazyjny zabieg, raczej byś dal radę wrócić samochodem, co do zwolnienia po sciagnieciu szwów lepiej poczekać jeszcze tydzień
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Wiek 136 dni Na forum 148 dni Przeczytanych tematów 296
3M
Sh4rck - nie ma problemu, daj znać jak tam dalej poszło :)

A co do zabiegów na nfz to stanowczo odradzam. Bardzo długie terminy oczekiwania i nie wiadomo czy trafisz na dobrego doktora który dobrze Ci to zrobi, w dodatku na NFZ wycinają część gruczoły bez liposukcji i modelowania, nie wspominając już o korekcie sutka. Gino może wrócić jeśli nie jest wycięte w całości. Lepiej zapłacić i iść do sprawdzonego lekarza.


Miałem robione na NFZ, nie byłem u tych co wszyscy piszą tutaj ( Rylski, Burda ) . Na zabieg czekałem prawie 3 tygodnie miałem spore gino mialem usuwane gruczoły + liposukcje + badanie histopatologiczne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 16 Na forum 88 dni Przeczytanych tematów 1104
Cześć DDK1214, lepiej załatw sobie kierowcę albo nocleg, na upartego oczywiście dasz radę śmignąć autem, ale nie będzie do komfortowa jazda. Po operacji jesteś bardzo mocno ściśnięty przez co ruchy są ograniczone. Po samej operacji boli mało, wiec to nie stanowi problemu. Jeśli ni zależy ci na totalnie płaskiej klatce , Pan Burda ma trochę lepsze ceny i terminy, jeśli poza gruczołami pożadna liposukcja to Rylski. Przyglądam się zdjęciom i wydaje mi się, że gruczoły będą spore, po ich usunięciu efekt będzie bardzo widoczny !
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 16 Na forum 88 dni Przeczytanych tematów 1104
Ps. Zrób sobie usg i sprawdź czy coś tam siedzi, jeśli gruczoły będą w normie to dieta bądź liposukcja. Dieta w walce z tłuszczem w takich miejscach bywa nieskuteczna, liposukcja usuwa tłuszcz na stałe ale jest ryzyko bez diety, że zbierze się więcej w innym miejscu tam gdzie nie sięgnęła liposukcja.

Co do pracy to ja prowadziłem auto na drugi dzień a leżałem 5h na stole, ale jak się to ma do Twojej pracy sam oceń. Tydzień L4 nie zaszkodzi.

Ważne działaj bo jest problem i raczej bez zabiegu się nie obędzie.

Powodzenia


Zmieniony przez - GandalfSzary w dniu 2019-06-28 16:26:29
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 18 Na forum 55 dni Przeczytanych tematów 340
Miałem podobne gino do Ciebie ale z mniejsza ilością tłuszczu. Doktor Rylskim zrobi Ci liposukcje no i zmniejszenie sutków. L4 dostajesz na 2-3 tygodnie. Na drugi dzień można śmiało prowadzić auto.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 26 Wiek 72 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 594
Ktoś się orientuje czy doktor Rylski wytnie nadmiar skóry?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 51 dni Przeczytanych tematów 71
Jestem po zabiegu prawie 5 miesięcy, gino było bardzo niewielkie. Wszystko jest cacy, oprócz napuchniętych sutków, takjakby był tam płyn. Lekarz mówi, że może to być obrzęk, albo ta chłonka. Uspokajał, że czekać trzeba bo wchłonie,ale jakoś nie zapowiada się (chodziłem na profesionalne masaże) Jak ponosze kamizelke, i wypcham ją szmatami dodatkowo, żeby był bardziej scisk, to po zdjęciu wszystko fajnie płasko, ale po minucie dwóch znów "napływa" do sutków i odstają. Miał tak ktoś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 2105 Napisanych postów 49740 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 491803
Sh4rck
Ktoś się orientuje czy doktor Rylski wytnie nadmiar skóry?


pewnie tak jeśli będzie taka potrzeba, ale najlepiej będzie zadzwonić i się dowiedzieć bezpośrednio u źródła

FIZJOSTEO - Fizjoterapia i Osteopatia
Sk. Ks. Kard. Wyszyńskiego 5 , Warszawa
www.fizjosteo.pl

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

GINEKOMASTIA - POMOC DLA ZAINTERESOWANYCH !!!!

Następny temat

problemy po cyklu

Zestaw 1