rkarpinski19 kwietnia był zabieg. Z lewej zdjęcie po, z prawej przed.
Nie zrobiłem bocznego profilu bo aż tak bardzo nie było u mnie tego widać kiedy jestem zalany.
Na redu wyglądało to o wiele gorzej. Znieczulenie ogólne, NFZ, 3 dni w szpitalu i do domu. Kamizelkę kupiłem i noszę. Operowała mnie prof. Kołacińska. Świetny specjalista i bardzo dokładny. Przed zabiegiem wyjaśniła mi co i jak, zapytała czego od Niej oczekuję. Minimalne nacięcia, strupki już schodzą, wszystko goi się zgodnie z planem. Miałem małe komplikacje bo zrobił się krwiak - wczoraj praktycznie całego udało nam się wspólnie z Panią profesor ewakuować i cycuszek wygląda znakomicie. Jestem bardzo zadowolony.
Blizny póki co smaruję maścią Alantan. Super się po tym goi - przekonałem się na odparzonej dupie syna![]()
Jak ktoś chce zobaczyć blizny mogę zrobić z bliska żeby trochę zmienić opinię, że jak na NFZ to rzeźnik musi być. Pani profesor jest światowej klasy chirurgiem z wieloma nagrodami i publikacjami dlatego zdecydowałem się na Nią.
![]()
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2017-05-03 08:35:39
możesz napisać jak ogarnąć taką operacje? gdzie trzeba się najpierw udać i jakie badania wykonać? (ja własnie planuje operacje na NFZ ale usg nic nie wykazało i nie wiem co dalej)