SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Wojtek / IIFYM - vol. 1

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 904550

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Tak na szybko:

WTF???????
Miesięcznik do którego pisuje pan M.



1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 544 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 30881
Przecież to dietetyk, musi się znać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 345 Napisanych postów 9131 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111386
ja bym się kur@@ pod taką wypowiedzią nie podpisał, bo wstyd
1

'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1127 Napisanych postów 3780 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68536
he, he :) . Nawet nietrenująca osoba nie przytyje od późnego jedzenia, jeśli dobowy bilans wyjdzie na 0. Swego czasu z racji pracy jadaliśmy z mężem późno główny posiłek (19-21) , o 22-24 kolacja - jakoś żadne z nas nie miało problemu z wagą... I bynajmniej nie były to koktajle białkowe, tylko ziemniaki, gulasz, kotlety, kanapki , ciasto itp.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
@sforciu - schlebiasz mi i jakby nie było motywujesz ;) wstyd byłoby dać ciała jak taka widownia :)

@sol - mam podobnie. Jak mam wstać wcześnie to wolę już o 4 na przykład, ale rzecz jasna jak mogę pospać do 5:30 to śpię - tyle, że faktycznie ciężko w tej fazie się rozbudzić.

@M-ka - no właśnie. Ja jem praktycznie 85% dziennych posiłków wieczorem/nocą. Tak też robiłem niemal przez całą redukcję. Więc również, podobnie jak Ty i chyba każdy z tego forum - swoją opinię wypowiadam na podstawie własnych doświadczeń, co odpowiada teorii. :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Niektórych już się nie zmieni. Jak ktoś dobrze to gdzieś napisał. Jak od czasów skończenia szkoły - co czasami miało miejsce z pół wieku temu, nic nowego nie przeczytali - a to często ma miejsce, to piszą co piszą i mówią co mówią. To samo tyczy się nauczania w szkole. I koło się zamyka.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2453 Napisanych postów 24181 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 402568
masakra... od osoby z taki wykszatałceniem , doradzajacej innym wymagało by sie jednak zeby byl na czasie..
nawet jezeli faktycznie kiedys czegos takiego uczyli to powinien orientowac sie jakie sa aktualne fakty..
porazka na calej linii
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1419 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
Jak jest trochę offtopu to mnie to zaintrygowało
http://www.chlopiecdobicia.pl/


Zmieniony przez - faftaq w dniu 2016-02-20 22:46:19
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
faftaq
Jak jest trochę offtopu to mnie to zaintrygowało
http://www.chlopiecdobicia.pl/



Zmieniony przez - faftaq w dniu 2016-02-20 22:46:19


Ło, grubo.
Zatem 10 łyżeczek cukru trzeba od jutra dodać.
Jak mi nie podejdzie do żadnej potrawy, to bede jadł prosto z cukiernicy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Moda na cukier wraca.
Jak to bylo na początku ubiegłego wieku?
Spadki na gieldzie czy o co chodzi?

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening na czczo, a okno żywieniowe

Następny temat

Geneza IIFYM (If It Fits Your Macros)

WHEY premium