SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Wojtek / IIFYM - vol. 1

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 902156

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Poza tym, co by nie mówić.
Trądzik to coś z czym zmagałem się przez kilka lat.
Jestem mocno podatny.
Wiem, że wszystko jest kwestią diety.
Przez 18-20 miesięcy bardzo czystej miski w ogóle nie wiedziałem, że kiedyś miałem takie problemy.
Szczęście w nieszczęściu teraz to nie kwestia twarzy, tylko pleców - które zawsze miałem mega podatne oraz karku - co jest nowością :)
Ale znajdę drania który to powoduje :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 276 Napisanych postów 4714 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 69516
Dwa tygodnie temu miałem akcję bo mi syfek na czole wyskoczył i bardzo drażnił ego.Prawdopodobnie za dużo białka bo słodyczy nie jadłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1121 Napisanych postów 3774 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68395
Ja też muszę raczej uważać, co jem i unikać "chemii", ale znalazłam sobie pocieszenie tego rodzaju:
lepiej mieć wrażliwy organizm, który szybko sygnalizuje, że coś jest nie tak, niż nieświadomie jeść różne świństwa latami i któregoś pięknego dnia dowiedzieć się, że się ma zniszczoną wątrobę albo raka, bo one skumulowały się i dały taki skutek...
Im dłużej żyję, tym mniej wierzę w zapewnienia o nieszkodliwości różnych rzeczy dodawanych do jedzenia :/ .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 239 Napisanych postów 9129 Wiek 46 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 130480
Wojtek - nie tłumacz się, jak ktoś chodzi na siłkę to wszyscy wiedzą od czego syfy wychodzą

KREW POT I ŁZY TYLKO NA TO NAS STAĆ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
No wlasnie. wracam zatem do słodyczy Hahaha
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
Jak Kuba, każdy malolat wie że syfy to od nadmiaru białka albo walowanej kreatyny.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2586 Napisanych postów 29969 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 200205
M-ka, ja chciałbym mieć taki organizm Abu syfy wyskakiwaly w momencie gdy prsekraczam dziennie dopuszczalne spożycie konserwantów czy jakiejś innej chemii. Gorzej jak syfy wyskakują od jedzenia nabiału, czekolady,glutenu czy innych rzeczy, niekoniecznie szkodliwych.

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Sol, pozwolisz, że zacytuje:

"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 713 Napisanych postów 9084 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 99288
Ja chyba zaczynam łapać co się wydarzyło.
Żelki to tylko cukier praktycznie.
Parę innych słodyczy również.
Dużo, bardzo dużo żelków = bardzo dużo cukru.
....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1121 Napisanych postów 3774 Wiek 49 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 68395
Najlepiej nie mieć nic, sol, żadnych uczuleń itp. Zdrowsze, mniej "zatrute" jedzenie zawsze można wybrać przez rozsądek...
A takie rzeczy, jak piszesz - jakieś poważniejsze alergie na rzeczy typu gluten czy nabiał albo jakieś pyłki, to już w ogóle przechlapane. Człowiek ma ręce i nogi, ale czuje się, jak kaleka na tle innych. Odporny organizm to skarb.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening na czczo, a okno żywieniowe

Następny temat

Geneza IIFYM (If It Fits Your Macros)

WHEY premium