...
Napisał(a)
No właśnie, to samo chciałem napisać co Tadziu, ja przeczytałem wersję oryginalną.
...
Napisał(a)
Kuba - w tłumaczeniu mi się nie zgadzły przeliczniki na jednostki masy chociażby, umykało choćby LBM...
...
Napisał(a)
Być może ale powiedz Tadzik czy to takie ważne dla przeciętnego szaraka który chce ułożyć sobie coś w podobię do UD2 i zrozumieć ogólną treść przesłania a ma problemy z angielskim?
...
Napisał(a)
Kuba - tlumaczenie takie, ze potem ludzie wstawaja co 2h w nocy zeby jesc...
...
Napisał(a)
Jak ktos ma np 20% bf-u (wtedy UD nie jest i tak super opcja - ale to przykład) i myli przeliczniki całkowta masa ciała z beztłuszczową masą ciała to moze się machnąc w rachunkach.
Poza tym w UD2 warto byłoby poswiecic wiecje uwagi jakości spożywanej żywnosci. Dziwię się że Lyle nie poświecił temu wiekszej uwagi. Mozna sumować czynniki korzystne nie zaburzajać idei samej strategii. Poza tym mozna dietę uczynić mniej męczącą psychicznie w dniach 1 - 3. Mozna też manipulowac tak by wejść w keto bez przeciagania fazy katabolicznej (dni 1 - 3). To też ma swoje zalety
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2015-06-27 23:03:22
Poza tym w UD2 warto byłoby poswiecic wiecje uwagi jakości spożywanej żywnosci. Dziwię się że Lyle nie poświecił temu wiekszej uwagi. Mozna sumować czynniki korzystne nie zaburzajać idei samej strategii. Poza tym mozna dietę uczynić mniej męczącą psychicznie w dniach 1 - 3. Mozna też manipulowac tak by wejść w keto bez przeciagania fazy katabolicznej (dni 1 - 3). To też ma swoje zalety
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2015-06-27 23:03:22
...
Napisał(a)
Faf napisz swoją wersję UD,z licznymi ulepszeniami.
Wzięcie by miało jak diabli
Wzięcie by miało jak diabli
1
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
Solar - no nie wiem, ale miło że tak uwa żasz
Poza tym głupio byłoby robic retusz czyjegoś projektu. CHocby w odniesieniu do aspektów takich jak autorytet - poprawiać Lyle?
Pewne jestem jednak że coś swojego wymyslę, moze - da się puścić drukiem kiedys jak będzie działać.
Poza tym głupio byłoby robic retusz czyjegoś projektu. CHocby w odniesieniu do aspektów takich jak autorytet - poprawiać Lyle?
Pewne jestem jednak że coś swojego wymyslę, moze - da się puścić drukiem kiedys jak będzie działać.
...
Napisał(a)
Ale przecież Lyle też się na czymś wzorował i coś udoskonalał ;)
Ja też jestem za tym, abyś popełnił to ;)
Ja też jestem za tym, abyś popełnił to ;)
...
Napisał(a)
A ja wykorzystam temat i zapytam o jedną rzecz, mianowicie mięso :)
Do tej pory zawsze kupowałem prosto z rzeźni.
Niestety nie mam teraz jak kupować w tamtym miejscu.
Filety - staram się kupować świeże, nie paczkowane.
Indyk filet - podobnie.
Ale dzisiaj np chciałem kupić mielonego indyka (nie mam własnej maszynki, a w sklepach drobiu nie mielą), znalazłem w biedronce paczkowane mielone mięso z indyka. Zawiera 97% mięsa, 1,5% soli i coś tam jeszcze - nada się to do jedzenia????
Jak z innymi mięsami pakowanymi próżniowo? Np steki z sokolowa? Kupilem, zjadlem - pyszny był, ale czy nie ładuje w siebie chemii? Co na ten temat myślicie?
Do tej pory zawsze kupowałem prosto z rzeźni.
Niestety nie mam teraz jak kupować w tamtym miejscu.
Filety - staram się kupować świeże, nie paczkowane.
Indyk filet - podobnie.
Ale dzisiaj np chciałem kupić mielonego indyka (nie mam własnej maszynki, a w sklepach drobiu nie mielą), znalazłem w biedronce paczkowane mielone mięso z indyka. Zawiera 97% mięsa, 1,5% soli i coś tam jeszcze - nada się to do jedzenia????
Jak z innymi mięsami pakowanymi próżniowo? Np steki z sokolowa? Kupilem, zjadlem - pyszny był, ale czy nie ładuje w siebie chemii? Co na ten temat myślicie?
...
Napisał(a)
Teraz ciężko dostać coś bez chemii, nie ma się co oszukiwać.. ;) Można to jednak w jakimś stopniu ograniczyć, pytanie tylko w jakim. Pewny mógłbyś być tylko gdybyś sam sobie hodował. Chociaż nie wiadomo czy w rzeźni byś swoje mięso dostał
A co do tego mięsa indyka z biedry to czytałem, że nie za ciekawe.
A co do tego mięsa indyka z biedry to czytałem, że nie za ciekawe.
http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html
"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"
Poprzedni temat
Trening na czczo, a okno żywieniowe
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- 302
- 303
- 304
- 305
- 306
- 307
- 308
- 309
- 310
- 311
- 312
- 313
- 314
- 315
- 316
- 317
- 318
- 319
- 320
- 321
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- 327
- 328
- 329
- 330
- 331
- 332
- 333
- 334
- 335
- 336
- 337
- 338
- 339
- 340
- 341
- 342
- 343
- 344
- 345
- 346
- 347
- 348
- 349
- 350
- 351
- 352
- 353
- 354
- 355
- 356
- 357
- 358
- 359
- 360
- 361
- 362
- 363
- 364
- 365
- 366
- 367
- 368
- 369
- 370
- 371
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- 377
- 378
- 379
- 380
- 381
- 382
- 383
- 384
- 385
- 386
- 387
- 388
- 389
- 390
- 391
- 392
- 393
- 394
- 395
- 396
- 397
- 398
- 399
- 400
- 401
- 402
- 403
- 404
- 405
- 406
- 407
- 408
- 409
- 410
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- 416
- 417
- 418
- 419
- 420
- 421
- 422
- 423
- 424
- 425
- 426
- 427
- 428
- 429
- 430
- 431
- 432
- 433
- 434
- 435
- 436
- 437
- 438
- 439
- 440
- 441
- 442
- 443
- 444
- 445
- 446
- 447
- 448
- 449
- 450
- 451
- 452
- 453
- 454
- 455
- 456
- 457
- 458
- 459
- 460
- 461
- 462
- 463
- 464
- 465
- 466
- 467
- 468
- 469
- 470
- 471
- 472
- 473
- 474
- 475
- 476
- 477
- 478
- 479
- 480
- 481
- 482
- 483
- 484
- 485
- 486
- 487
- 488
- 489
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- 499
- 500
- 501
- 502
- 503
- 504
- 505
- 506
- 507
- 508
- 509
- 510
- 511
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- 523
- 524
- 525
- 526
- 527
- 528
- 529
- 530
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- 536
- 537
- 538
- 539
- 540
- 541
- 542
- 543
- 544
- 545
- 546
- 547
- 548
- 549
- 550
- 551
- 552
- 553
- 554
- 555
- 556
- 557
- 558
- 559
- 560
- 561
- 562
- 563
- 564
- 565
- 566
- 567
- 568
- 569
- 570
- 571
- 572
- 573
- 574
- 575
- 576
- 577
- 578
- 579
- 580
- 581
- 582
- 583
- 584
- 585
- 586
- 587
- 588
- 589
- 590
- 591
- 592
- 593
- 594
- 595
- 596
- 597
- 598
- 599
- 600
- 601
- 602
- 603
- 604
- 605
- 606
- 607
- 608
- 609
- 610
- 611
- 612
- 613
- 614
- 615
- 616
- 617
- 618
- 619
- 620
- 621
- 622
- 623
- 624
- 625
- 626
- 627
- 628
- 629
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- 635
- 636
- 637
- 638
- 639
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- 648
- 649
- 650
- 651
- 652
- 653
- 654
- 655
- 656
- 657
- 658
- 659
- 660
- 661
- 662
- 663
- 664
- 665
- 666
- 667
- 668
- 669
- 670
- 671
- 672
- 673
- 674
- 675
- 676
- 677
- 678
- 679
- ...
- 680
Następny temat
Geneza IIFYM (If It Fits Your Macros)
Polecane artykuły