WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dziennik a'la rutkow czyli jeszcze większa motywacja, aktualne foty str 415

temat działu:

Hi Tec Nutrition & Peak Performance

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 603365

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 423 Napisanych postów 3587 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 47765
mega zapiekanka
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8736 Napisanych postów 50810 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390668

12 pażdziernik DNT

Waga z rana pokazała ta sama ilosć co tydzień temu a nawet po chwili przeskoczyła o 0,5kg nizej wiec postanowiłem sie dziś troche podładować , z rana bardzo dobrze mi sie biegało bo i pogoda była idealna , czasami lekka mżawka ale to akurat pomagało

AEROBY
ok 40 min biegania w terenie

Po bieganiu odrazu Creasteron wjechał

Vitamin Health-Care - 2x do posiłku
Omega Health-Care - 2x do posiłku
Glukosamine - 2x do posiłku
Magnesium Citrate - 10g w ciagu dnia
Creasteron - po bieganiu
Bcaa Powder - przed bieganiem

Zestaw około biegowy

Dziś bez liczenia kalorii - wjechało troche słodkości a zaczałem od takiego śniadania i

Potem juz tylko z górki

Wieczorny omlet serowy z gruszka bardzo intensywny smak , z polewą z C6 truskawkowa i suszonym melonem

Jakby ktoś potrzebował to w Euro AGD promo na wage łazienkową za 39.90zł wiec wziąłem
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 12532 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33175
no i to sie lubi ogladac niedzielne szalenstwo hahha
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 423 Napisanych postów 3587 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 47765
cheatowiec dobry jestes
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8736 Napisanych postów 50810 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 390668
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 18755 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 86934
Jakby tak kazdy dzien mojej diety mogl wygladac... Smacznie
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 10170 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 117256
a kto takiej chudzince zabroni niech wcina

1)DIETA - NAWET 100 TABLETEK METKI NIE ZASTĄPI DOBREJ DIETKI.

2)TRENING - ZA DUŻE CIĘŻARY BUDUJĄ TYLKO TWOJE EGO, NIE MIĘŚNIE.

3)REGENERACJA - JEŚLI NIE MUSISZ BIEC TO IDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ IŚĆ TO STÓJ, JEŚLI NIE MUSISZ STAĆ TO SIEDŹ, JEŚLI NIE MUSISZ SIEDZIEĆ TO LEŻ I ŚPIJ.

4)KOKZ - BIERZESZ TYLE NA ILE MASZ KASY I WBIJASZ JAK NAJCZĘŚCIEJ %)

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2254 Napisanych postów 9143 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 474428
ja jestem z forma jakąkolwiek w czarnej dupie ale duchowo w cheatowaniu wspieralem i 500g czekolady zjadłem:) no i jeszcze parę p******ek
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
bo wy tylko czitować potraficie a diete musze w tyg trzymać za was
...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert

13 pażdziernik DT

Mega szybki i intensywny trening klaty ze az teraz w domu czuje ból , jutro wybieram sie na siłke do piwnicy do kolegi bo prosił mnie zebym wpadł i zrobił trening z nim to pewnie coś nagram z podziemi

KLATA
1.Wyciskanie sztangi skos dodatni 4 serie
2.Wyciskanie hantli ławka prosta 3 serie
3.Rozpietki hantlami ławka skos dodatni 3 serie

4.Buterffly + unoszenie krazka sciśnietego w rekach przed siebie - 3 serie łączone

TRICEPS
1.Francuskie hantla lezac 4 serie

BRZUCH
1.Unoszenie nóg w zwisie na drązku 2 serie

AEROBY
20 min biegania na bieżni

Vitamin Health-Care - 2x do posiłku
Omega Health-Care - 2x do posiłku
Glukosamine - 2x do posiłku
Magnesium Citrate - 10g w ciagu dnia
Bcaa Powder - przed aerobami
A.M.G. - przed treningiem

I tu była petarda na treningu , mega pompa jak zwykle plus mega skupienie i wytrzymałość , pobudzenie juz odczówalne w domu zanim wyszedłem na trening , lubie to uczucie bo zaraz z wieksza motywacja jedzie sie na siłke

Creasteron - po siłowni

Ze wzgledu na to ze test dobiega końca otworzyłem nowy creasteron o smaku pomaranczowym zeby mec jakies porównanie do koncowej oceny i szczerze napisze , ze jest w miare dobry ale tropikalny wg mnie miażdży go i przy tym smaku zostane jak tylko pomarańcz mi sie skończy

Posiek przed treningowy - indyk grillowany + ryż + buraczki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kamil Szczęsny (marylinnn) 300 dni z hi-tec

Następny temat

Droga do debiutów 2015

electro
Polecane artykuły