DANE PODSTAWOWE
Wiek - 34l
Wzrost - 173cm
Staż - liczac SW + siłownia ok 15lat
Przez dłuższe lata trenowałem karate potem kickboxing, siłownia była tylko dodatkiem , po skonczeniu kariery z SW mocno sie zapusciłem co widac na pierwszym zdjeciu z kosiarką

WYMIARY
Waga - 76kg (waże sie zawsze w niedziele rano na czczo)
BF - 11%
Klata - 109 cm
Ramie - 36,5 cm
Pas min - 84 cm
Pas max - 88 cm
Udo - 56 cm
Przedramie - 30 cm
Łydka - 38 cm
CEL
Masa mieśniowa jak najlepsza jakosciowo , jak najmniej fatu

Jak widac po fotach nogi i łapy to moja pieta Achillesowa dlatego trening oparty jest o prio na te grupy po 5 tyg na kazda z tych grup , 2 tyg temu skończyłem prio na nogi 2x tydz , obecnie leci trening prio na łapy 2x tydz , po 5 tyg wracam do prio na nogi
Pon : Klata + Tric
Wt : Plecy + Bic
Śr : Wolne
Czw : Barki + Nogi
Pt : Biceps + Triceps
Sob : Wolne
Niedz : Wolne
AEROBY
DT - 35 min po treningu siłowyn x4(bieżnia)
DNT - 1dzien - 0min , 2dzień 30 min , 3dzień 40min - bieganie w terenie (wszystko bedzie ładnie widoczne bo zapisuje w endemondo kazda moja aktywność)
Jesli ktoś nie zauwazył to podpowiem ze z tej rozpiski wynika ze jeden dzien wychodzi mi bez zadnej aktywności fizyczej ( brak treningu siłowego i aerobów)
Oczywiscie bedzie sie to zmieniało w zaleznosci jak bedzie szła masa ale bede informował na bieżąco

Dieta oparta jest na zdrowych produktach , bedzie wrzucana codziennie wg kalkulatora po treningu podzielona na dane godziny/posiłki wiec bedzie wszystko ładnie czytelne .
Obecnie :
DT - 3200kal białko 2,5-3g tłuszce do 1g reszta wegle
DNT - 2800kal białko 2,5-3g tłuszcze do 2g reszta wegle
Kalorie beda sie zmieniac w zalezności jak bedzie sie kształtować sylwetka , wszystko bedzie podawane na bieżąco.

Obecnie z tego zestawu co mam to używam :
C6 - uzupełnienie diety (mam smak banan i kokos )
Bcaa Powder przed aerobami ( mam wisnie najlepszy wg mnie smak)
Vitaminy 2 x do posiłków
Crea Maass i Blac Devil poczekaja na swoja kolej

Dodatkowo pewnie wpadnie jeszcze omega 3 i glukosamina ktora tez jest stale w mojej suplementacji oraz jakaś przed treningówka po cieżkim dniu pracy zeby trening robić na pełnych obrotach , ostatnio miałem A.M.G. i bardzo sobie ją chwale jak dla mnie działała bardzo dobrze
A teraz już fotki

Obiecane zdjecie z kosiarką

Poczatek redukcji - styczeń
Obecna forma , jak widać trzeba nałożyć miesa zeby było dobrze

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-08-04 21:50:25

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-08-04 21:51:09

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-08-04 21:51:41

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-08-04 21:52:03

I jeszcze 2 zrobione pózniej na siłowni

Zmieniony przez - rutkow w dniu 2014-08-04 21:53:50

Jesli zapomniałem o czymś to prosze pisac uzupełnie , mile widziane jakieś porady , zdrową krytyke i przede wszystkim obserwowanie i komentowanie .
A więc witam wszystkich i zaczynamy

Dziennik Treningowy
https://www.sfd.pl/[BLOG]rutkow__inaczej_niż_było_......-t1193068.html