Kaka IN Ribery OUT Mam tylko nadzieje że dokonałem trafnej zmiany bo ostatnio coś marnie poszło ED Zostałem upomniany i poprawiłem nazwisko mojego gracza Zmieniony przez - BeeV w dniu 2007-08-29 13:20:53
[...] z warzyw, ale nie wliczaj ich do bilansu. Czyli: Pieczywo *Razowy chleb jęczmienny, chleb gryczany, pumpernikiel Makarony *pełnoziarniste, razowe, najlepiej gotuj ,,al dente" Zboża *otręby pszenne i owsiane, kasze, ziarna żyta i pszenicy *ryż brązowy A co do tłuszczy to m. in. oliwa z oliwek, pestki, orzechy włoskie. Popatrz w tabelę.
gdzie Ty tam mase masz dobra ide w kime bo juz mi odpier.dala wczoraj był dziwno-smiechowy wypadek w stolicy koleś sie wychylił w metrze i pociąg mu zaje.bał lusterkiem ded in da plejs
uck sake,nice method to teach english in polish school..wish to have it pier*** chińska wódka, miła metoda nauki angola w polskiej szkole..rzyczenie takie mam ?? dobrze ? ******le ide bo sie nie znam
Tak wogole zbijam home,bo w sumie zaraz przyjedzie prick i bedzie shi(f)tchangeover..Generalnie bede back in da afternoon da f*** sake;d all the best lads ;]
Jarus gaci szerokich nie nosze przynajmniej na razie nie mam takich dużych ud żeby sie nie miescic w normalne spodnie, czarnej muzy słucham bo słucham różne gatunki a to tylko m.in. to banan jest rasowym murzynem Zmieniony przez - Sport_test w dniu 2007-10-22 20:39:31
Znalazłam fajny artykuł Olej czy oliwa, bibliografia potężna więc przyjmuję że wnioski słuszne http://www.bielmar.pl/index.php?GRUPA=2&ID=132 http://www.bielmar.pl/index.php?GRUPA=2&ID=150 Przykro mi, ale obszerna bibliografia nie czyni jeszcze źródła wartym uwagi. Tekst ciężko nawet zakwalifikować pod artykuł z racji dość nie obiektywnego [...]
Oj jesteś mocno nie na czasie, kwas erukowy ze względu na normy został wyeliminowany już dawno temu! Poczytaj dokładnie jakie są normy dziś, jaki stopień uszlachetnienia. Kiedyś owszem powodował iż olej rzepakowy mógł być szkodliwy, teraz to już mit. Kwas erukowy ma w składzie izomer trans a to najgorsze co może być dla zdrowia. Kiedyś olej [...]
Czemu nikt jako źródła węglowodanów nie uwzględnia ziemniaków? Przecież to chyba najtańsze źródło węgli, na dodatek odkwaszają i mają dużo fajnych witamin, m.in C.
[...] i moczenie przed spożyciem jest wręcz wskazane ze względu na to, że owies sam w sobie zawiera betaglukany, czyli taką frakcję błonnika pokarmowego, który przed spożyciem powinien zostać rozpuszczony w wodzie. Nie zalewałbym ich gorącą wodą, ale zwykłą mineralną o temperaturze pokojowej i zostawił na całą noc. Płatki owsiane są świetną opcją na [...]
[...] większego znaczenia. W przeliczeniu wychodzi tyle siemienia, a to dla mnie najwygodniejsze. Spożywaj mixy. Siemię lniane w ilości ok. 10 do płatków owsianych na śniadanie. O innej porze dnia do innego posiłku również taki dodatek. Stosownie takich partii 1-2 razy dziennie to ogromna dawna wielonienasyconych kwasów. Dodatkowo możesz jeść również [...]
czy nie ustepuje to nie wnikam w to tak bardzo (choc to tez pewnie zalezne jaka czesc miesa kupujemy0, osobiscie staram sie urozmaicac jadlospis a w takim przypadku mysle nie ma co sobie glowy tym zawracac.. jadam m.in kure,wieprzka czy rzadziej wola ze wzg na koszt. Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-12-21 12:48:30