[...] wplywające na gospodarkę insulinową i termogenezę, żeby wyrównać równowagę kwasowo-zasadową. Warzyw jest wiele, jak świeże nie pasują - jedz gotowane (wspomniana marchew, buraki, seler etc). Poza tym zapis - puchną mi w ustach - jest dla mnie niekomunikatywny, jeśli po prostu do tego stopnia ich nie lubisz, to warto pomyśleć o takim sposobie [...]
[...] zakupione i skoncze. Ale co wrzucic? Co do kalorycznosci, owszem, liczby nie klamia. Jak zwiekszyc i gdzie zwiekszyc, zeby wszystko sie zgadzalo i gralo? A warzywa takie jak buraki? Liczyc? #1 13.08 Dziś plecy bolały po wtorkowych wiosłach. Trening od 7.30-8.30 (cross), między innymi podbiegi w deszczu pod górkę, how lovely, ale like it! Humor, [...]
[...] Wywal owsiane na początek. Bo jak wszystko pozmieniasz radykalnie, to dalej nie będzie wiadomo co ewentualnie szkodzilo. Osobiście z warzyw jem ziemniaki, inne korzeniowe, buraki, sałatę, szpinak, w małych ilościach cebulę. Rzodkiewkę, kalarepę, paprykę - w rozsądnych ilościach, ostatnio mam fazę na czerwoną fasolę, ale to z umiarem, bo z [...]
[...] jest murarzem i wzioł se bete 3ójke na raty i jest tempym ***em i nic nie ma,ale *** ma bete 3ójke 2 letnią i już sie trza z nim walić i potem o polkach mówią takie buraki że są kvrwami także uwieżcie te auta itd za granicą i ten lans to efekt wadliwego systemu kredytowego który dopiero teraz ludziom da sie we znaki ale teraz już nie [...]
[...] z wczoraj tj pulpet z łopatki + fasola biała (wliczone w drugim posiłku) TRENING 2. Banan + kasza + steki z mielonego 3. Ryż z mięsem 4. Będzie dojedzony ryż z mięsem + buraki + masło Jeszcze dojdzie parę orzechów na rzecz tłuszczu/albo jakiś kawałek tłustego sera :-) /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/859ad5bb560042b69b2683ffb81012ff.png Zmieniony [...]
a ja dyni nie wliczam ;-) w zasadzie wliczam tylko ziemniaki, bataty, buraki, gotowana marchewkę i strączki... tyle, że ja się nie redukuje ;-) Zmieniony przez - Julietta w dniu 2014-11-13 13:30:31
macie jakiś sposób małoupierdliwy na buraki? wczoraj je próbowałam piec, ale siedziały w piekarniku i siedziały a i tak twarde, za to zapach obłędny Możesz je przed pieczeniem trochę obgotować i oczywiście pokroić na mniejsze kawałki, wtedy upieką się szybciej ;-) Ja często gotuje je (nieobrane) i później trzymam kilka w lodówce żeby móc dodać do [...]
yumbolt hihihihiihi dobre pogoda sie z***,a,la mam drgawki i sie poce strasznie jestem na clenie i juz mam go dosyc oby dociagnac do poniedzialku buraki co tam zamulacie powylazcie z tych norek