[...] chlebek (razowy, a nie 'pseudo-razowy') - piers z z kurczaka (indyka) w plasterkach - ogorek, pomidor, rzodkiewka... lub wedle uznania - troche oliwy nie zaszkodzi (lub orzeczy, slonecznik itp) A tak w ogole to juz w nie jednym temacie taki przepis (lub lepszy ) na szkolne danie zostal podany... Zmieniony przez - xeran w dniu 2007-09-02 01:40:02
[...] klucza czy mata leo. 'jak ktos lezy na brzuchu w BJJ nic nie mozesz zrobic' kto Ci tak powiedzial? co powiesz na mata leo, balache... MMA, z tego co ja slyszalem to ten przepis w UFC o trzech punktach podparcia jest interpretowany tak, ze nawet w sytuacji, kiedy zawodnik jest w przykleku tj dotyka podloza dwiema stopami i kolanem to juz nie [...]
[...] ze przyklada sie do tego co 3-4...moze tu lezy blad...w ciagu 3 tyg biceps mi wystzrelil niesamowicie MOCNE NAPINANIE BICEPSA I IDEALNIE TECHNICZNIE FORMA RUCHU to przepis na dojrzale bicepsy....oczywiscie wiem ze nic nowego nei napisalem ale tzreba to powtarzac tak dlugo dopoki nie wejdzie do glowy wszystkim ze lepiej miec za***iste [...]
Ja poprosze o przepis jak tam TANIO pojechac !!! A przy okazji to jak by nie bylo klopotow to poprosze o troche dobrego ziela, skore z kobry, malego budde i jakies kolorowe kartki pocztowe:)) DANZAN RYU RULEZ
Chyba to widziałem, ale dzięki. Może kupię tą gryczną, tylko właśnie nie pamiętam jak ją toleruję. Miałem fajny przepis od Boreckiego na ciasto na orkiszowej, ale moje flaki tego nie tolerowały ;-) Dzięki raz jeszcze.
Zrob spod z miesa :) Meatzza :) Ja jeszcze kiedys wrzucalem przepis na spodzie z placka owsianego, ale z tego co kojarze to poslales owies na wieczne potepienie.
Mi osttanio przepis od naszej szefowej kuchni Sylwii podhodzi, makaron tagiatele, kurczaka robisz w kostkę posmażasz go, potem na patelnie szpinak, dusisz go dodajesz maskarpone, gałki muszkatalowej, i wszystko na patelnie i mieszasz.
@anubis84 dobry pomysł z tym szpinakiem, ale ser mascarpone jest strasznie tłusty. Znalazłem fajny, prosty przepis na jednej ze stron, ale i tak zrobiłem po swojemu. Kurczaka pokroiłem w paski, doprawiłem przyprawą do Dań Kuchni Chińskiej z Prymatu (zaj**ista, polecam każdemu), dodałem pieprzu Cayenne i trochę papryki słodkiej + świeżo zmielony [...]
ale nie wiesz gdzie szukac? zajrzyj do tabel kalorycznych, albo skorzystaj z opcji: http://dzienniki.sfd.pl/ jesli natomiast chcesz by ktos podał Ci gotowy przepis to udaj sie do poradni dietetycznej, moze byc jakaś internetowa, myslę że przy tak sprecyzowanych preferencjach mozna będzie negocjowac cenę, i skończy się na 30 - 50zł
Zgadza się, tego typu produkty są wysoko przetworzone. Nie ulega wątpliwości, iż lepszym rozwiązaniem będzie zrobić sobie taki sos po prostu samemu. Wyżej masz wymieniony przepis.
a nie by mogl ktos polecic mi jakis przepis? bo tak patrze to nie zaciekawe a co do smaku to nikt nie pisze? czy ktos ma jakis sprawdzony baton np wysokokaloryczny z mala iloscia tluszczu?
To jest standardowy przepis na placki, dużo białka, węgli, bardzo dobry posiłek...A moje pytanie nie brzmiało: "Czy jest sens je robić?"...więc bardzo proszę o sensowne wypowiedzi... Pozdro for All