Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
11
Napisanych postów
297
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4905
Te picie mleka i wp*****lanie jogurcików to sa brednie i tyle, wzrost to genetyka najczęsciej jest brany od rodziców,dziadków pradziadków itd, a zdaża sie też tak że wszyscy w rodzinie są wysocy a jedna osoba jest niska i odwrotnie.Mój starszy ma 164 starsza 160, dziadek z 157 :D babka też gdzieś tyle a ja mam 176 wiadome chciałbym więcej tak do 180 ale nie nażekam bo nie miałem pokim mieć wzrostu
P.S
Tys a czy masz juz wsześdzie owłonienie ?? pod pachami ?? etc??
gdy sie ma już całkowite owłosienie to sie wtedy już nie rośnie albo bardzo mało, najlepiej iść zrobić rentgena kolana i dać lekarzowi żeby zobaczyły czy kości są już zrośnięte czy nie jeżeli są zrośnięte juz nie urośniesz a jeżeli nie są zrońsięte to jeszcze urośniesz
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
owlosienia mam az za duzo:)chociaz nie wiem po kim to mam bo nikt z mojer rodziny nie jest az tak owlosiony hehe a i mleka nie pilem przez jakies 6 lat pije dopiero od pol roku litr dziennie
Szacuny
11
Napisanych postów
297
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4905
mleko i tak nic nie da, a takie codzienne picie mleka na pewno nie jest zdrowe, poieważ nadmiar białka wypłukuje wapń, owszem mozna pić ale z umiarem, co za dużo to nie zdrowo
Szacuny
0
Napisanych postów
187
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2629
Może i niedaje nic ale mi tak zawsze starsi mówią , że przez danonki urosłem tyle.U mnie w rodzinie tylko ja jestem wysoki,ale od około pół roku stoje w miejsuc i mam nadzieje że już nieurosne,bo niemam zamiaru mieć 2 metrów.Z 190cm mam już za dużo problemów w życiu codziennym
Szacuny
6
Napisanych postów
1561
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24166
Jeśli owłośnienie oznacza koniec dorastania to ludzi powinni mieć dopiero włosy od ok 18-20 roku życia więc bujdą jest że włosy mają cokolwiek do kości P(poprzez dorastanie)