Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
4
Napisanych postów
227
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1740
za małolata zawsze miałem ten sam problem - chciałem być wysoki i robiłem wszystko w tym kierunku.obecnie mam 174cm wzrostu i od 16 roku życia nie uroslem ani centymetra i tak do 18 roku życia sie przejmowałem,aż zrozumiałem że nie mam na to wpływu-ale za to mam wpływ na swoją szerokość;) uwierzcie mi że przy tym wzroście mozna zawsze wyrwać sobie fajne maniurki i kłaść drągali XD
Nawet Jeśli To Nie Jest Do Końca Prawdą Powtarzaj Sobie Kobiety Mnie Pragną;)
Szacuny
6
Napisanych postów
303
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2615
brawo-zaktualizuj profil, ja mam 185 i tez sie ciesze bo to dla mnie magiczna liczba :) brat 199 jakies, tez tyle chce, ale za pare dni wroce od endokrynologa i sie wszystkiego dowiem
Szacuny
1
Napisanych postów
173
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19220
MisiekX3 - kilka stron wcześniej napisałeś że miałeś już robione takie badanie niedawno i teraz je powtarzasz (224 strona)? Chyba że dopiero teraz otrzymasz te wyniki to zwracam honor :] Napisz o wynikach , bo jestem tego ciekawy i chyba sobie tez takie coś zrobię :D
Szacuny
1
Napisanych postów
173
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
19220
Tak sobie myślałem dlatego napisałem że jak się mylę (czyli 2 opcja jest dobra) dlatego zwracałbym honor , i zwracam , ;d ale o wynikach napisz i tak ;d cya