Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
16
Napisanych postów
210
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8750
a wtedy będzie za późno owszem, wysoka laska i niższy facet mogą rodzić zdziwienie czy uśmiech na ustach, ale to w końcu ma być 'miłość' czy coś z czym można pokazać sie przed znajomymi?
Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
143
moj chłopak jest wyzszy odemnie o troszke moze jakies 5 cm ale nie nosze butów na obcasie bo sie zle w nich czuje bo wydaje mi sie ze jestem strasznie wysoka :) moj wymarzony wzrost to 163 cm ale tylko moge pomarzyc :P
Szacuny
6
Napisanych postów
303
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2615
napisal- 187
czy ja wiem czy sie tak bardzo schylac.. juz nie przesadzaj, 162 cm i 187 to jest tak naprawde TYLKO 25 cm roznicy, ponad ramie ci sięgnie a jak obcasy zalozy to juz w ogole nie wiem o czym mowa..
Szacuny
0
Napisanych postów
196
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3439
Wiadomo że nei musiałem się schylać dużo ale jednak troche musiałem i szczerze wole wysokie dziewczyny od 170-75, mam siostre ktora ma cos koło 176 i jest bardzo dobrze jak dla mnie ;) Więc nie przejmuj sie wzrostem bo masz idealny ;) pozdro