Treści publikowane w tym dziale mają charakter informacyjny i stanowią wymianę doświadczeń użytkowników. Nie zastępują konsultacji lekarskiej, diagnozy ani indywidualnej porady medycznej.
W przypadku problemów zdrowotnych, podejrzenia choroby lub stosowania leków skonsultuj się z lekarzem lub wykwalifikowanym specjalistą.
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
482
Ja to wogóle chciałem zrobić sobie ,,kuracje na wzrost'' w wakacje żeby zaskoczyc kolegów potem, i ich podgonic, ale zacząłem teraz, bo po co to przekładać skoro zaczynając teraz odniose większe skutki? Bardzo sie zawzialem i mam nadzieje sie nie rozczarować. Teraz mam 161cm , po wakacjach chce mieć 165cm mam nadzieje że mi sie uda :P
Szacuny
6
Napisanych postów
303
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2615
dobrze wiesz ile czeka sie na refundacje czegokolwiek, na zabieg na stulejke (tak tak, mialem ;]) kazano mi czekac 2,3 miesiące to juz matka wylozyla mi kase (jakies 3-4 stowy) to ile on by musial czekac na solidną dawke hgh?
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
482
nie chce hgh, chce urosnąc. ! Mam 14 lat nieco opózniony wiek kostny więc licze jeszcze na jakis skok wzrostu albo chcoiaz na te 170cm dzieki moim cwiczeniom i diecie wysokobiałkowej :D
Szacuny
4
Napisanych postów
719
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13561
Dlaczego nie chcesz, co Ci szkodzi. Może dzięki HGH dociągniesz do 175cm, ja jak byłem w twoim wieku to chciałem mieć 180cm teraz mam już trochę więcej to o wzrost się nie martwię, bo wiem, ze i tak jeszcze trochę urosnę^^
Szacuny
4
Napisanych postów
719
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13561
Z max 163 cm, ale ja rosnę wolno, ale regularnie, w gimnazjum byłem równy z kumplami, którzy teraz maja po 170 cm. No i o włosach łonowych gdziekolwiek nie było mowy, a Ty pisałeś chyba we wcześniejszych postach, że masz już to całkiem ukształtowane. A ja nie dawno zacząłem się golić.